10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

La Panthere af Cartier

Per Side
Sorter
La Panthere af Cartier er en chypre blomster duft til kvinder.

Denne fængslende og sensuelle parfume åbner med top noter af saftig jordbær, rabarber, tørret frugt, tangy bergamot og aromatisk anis. Hjertet domineres af gardenia, der giver en blomstret twist til duften og blandes derefter med appelsinblomst, moden pære, rose og ylang-ylang på en muskus base af Ketone-muskus og oakmoss, der giver en unik chypre-karakter.

La Panthere er en berusende duft skabt af Mathilde Laurent, og det er rettet mod en lidenskabelig og uafhængig kvinde med fri ånd. Flasken er elegant og karakteristisk. I hjertet af flasken finder du en intern skulptur af den fascinerende og majestætiske panter, dyret som inspirerede parfumen.

La Panthere af Cartier blev lanceret i 2014.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.