10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Baiser Volé af Cartier

Per Side
Sorter
Baiser Volé fra Cartier er en frisk blomsterduft til kvinder.

Baiser Volé, fransk for "Stolen Kiss", er en duft fuld af liljer, der fliter uhyrligt med lækre akkorder af vanilje. Den er delikat, blødt og kærtegnet, men med en levende og karakteristisk karakter, der overrasker dig. Baiser Volé er den perfekte duft til enhver lilje elsker.

En let bitter, grøn åbning med citrusnoter giver snart plads til noter af lilje. Hjertet er frodigt og fløjlsagtig, mens basen er blød, pulveriseret og delikat.

Baiser Volé af Cartier blev lanceret i 2011.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.