10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Good Girl af Carolina Herrera

Per Side
Sorter
Good Girl af Carolina Herrera er en orientalsk, blomsterduft for kvinder.

En sød åbning af vanilje, tonka bønne og subtile antydninger af citrusfrugter hilser dig, før de hypnotiske, hvide tuberose blomster, jasmin og appelsinblomster kommer igennem. En lokkende cremet base af kakao og kaffe binder denne lækre duft sammen.

Good Girl blev lanceret af Carolina Herrera i 2016 i en utroligt smuk spændende stiletflaske. "It's so good to be bad!" siger Carolina Herrera i overskriften på denne duft, og vi kunne ikke være mere enige.

Good Girl fra Carolina Herrera blev lanceret i 2016.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.