10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Carolina Herrera Parfume & Dufte til Hende

Carolina Herrera blev født i 1939 i Venezuela. Hun er i dag en af de mest kendte designere i det 20. og 21. århundrede. Carolina’s fulde navn er Carolina Josefina Pacanins y Niño, og hun blev introduceret til mode i en tidlig alder, da hendes bedstemor tog hende til modeshows og klædte Herrera i mærketøj fra blandt andet Lanvin og Dior. Dette hjalp Herrera med hendes viden omkring mode hvilket har været en af de vigtigste faktorer der har bidraget til hendes lukrative imperium.

Herrera har 4 børn og har været gift to gange, hendes mand nummer 2 er projekter redaktør for det kvindelige modemagasin, Vanity Fair. I 1980 designede Herrera hendes første tøjkollektion, efter opfrodring af hendes nære ven og Editor-in-Chief af Vogue, Diane Vreeland; I 2009 blev hun officiel amerikansk statsborger; I 2011 hjalp to af Herrera’s døtre, Carolina Jr & Patricia Lansing, hende med at designe hvilket betyder at navnet Carolina Herrera vil fortsætte mange år ud i fremtiden.

Carolina Herrera startede relativt sent i modeverden, hendes første kollektion blev ikke lanceret før hun var i 40’erne - dette var imidlertid ikke ensbetydende med at hendes navn ikke var kendt i modeverden. Carolina Herrera var kendt for hendes enestående skønhed, hun har været på forsiden af det berømte dameblad, Vogue, ikke mindre end 7 gange, man kunne altid finde herrera på den ene eller anden sociale scene og hun var altid på den bedst-klædte liste selv før hun blev en kendt designer. Efter hendes oprindelige succes, og efter at have været opdaget af en række velkendte centrale publikationer for damemode såsom Tatler og Women's Daily Wear, blev selskabet Carolina Herrera oprettet i New York i 1980 og findes stadig der den dag i dag. Herrera er en af de mest populære designere indenfor damemode, hendes kreationer vises ofte på den røde løber og hun har haft mange kendte ikoniske kvinder til at bære hendes tøjdesigns, heriblandt Jacqueline Kennedy Onassis, der bad hende om at designe en kjole til hendes datters, Carolines, bryllup, hertuginde Diana de Melo, og skuespillerinden Renée Zellweger.

I slutningen 80'erne fik det spanske duft selskab Puig licensen til at fremstille parfumer under navnet ”Carolina Herrera”. Den første duft blev lanceret i 1988 og fik navnet ” Carolina Herrera for women ”, og i årenes løb er der blevet udgivet en række succesfulde dufte både til mænd og kvinder. Der findes nu over 30 forskellige i kollektionerne CH, 212 og Herrera. I 2008 udvidede sortimentet til at indeholde CH Carolina Herrera, et livsstil mærke der også omfatter tilbehør og nik knak til hjemmet såvel som mode og en ny duft designet til mænd og kvinder også under mærket CH.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.