10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Women af Calvin Klein

Per Side
Sorter
Women af Calvin Klein er en blomstret- og træagtig moskusduft til kvinder.

En intens buket med hvide blomster byder dig velkommen i åbningen; du vil finde masser af fluffy sæbet jasmin her, før den smelter sammen til en fantastisk krydret woody duft, med noter af peber og te.

Anne Collier, en berømt amerikansk billedkunstner, designede den asymmetriske flaske med den store prop, hun hentede inspiration fra øjet, da dette er symbolet på, hvordan kvinder ser hinanden.

Calvin Klein Women blev lanceret i 2018.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.