10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Obsession af Calvin Klein

Per Side
Sorter
Obsession af Calvin Klein er en orientalsk og træagtig duft for kvinder.

En best-seller siden 1980'erne og en af CKs mest populære dufte. Obsession er en dyb infusion af grønne toner, rige krydderier og sensuelle, pulveragtige ingredienser. De øverste toner er vanilje, citruser, basilikum og fersken, der går forud for en eksplosion af krydderier, sandeltræ, oakmoss, cedertræ, jasmin, rose og appelsinblomster på en base af amber, røgelse, vetiver og moskus.

En ung Kate Moss var ansigtet af duften, billeder af Mario Sorrenti i den ikoniske sort / hvide annonce, der blev filmet på Jomfruøerne. Den internationale succes med Obsession fødte mange genfortolkninger, herunder Obsession Night og Obsessed.

Obsession blev lanceret af Calvin Klein i 1985 og blev efterfulgt af en meget populær version for mænd i 1986.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.