10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Euphoria af Calvin Klein

Per Side
Sorter
Calvin Klein Euphoria er en blomsterduft til kvinder.

Euphoria-parfumen er en sammensætning, der består af mørke og eksotiske ingredienser for en intens frugtagtig blomsterduft. Den mystiske duft åbner med noter af persimmon, hindbær, passionsfrugt, fersken, grønne noter og granatæble. I hjertet ligger en buket med champakblomst, sort orkidé og lotusblomst med en base af vanille, patchouli, mahogni, moskus, flydende rav og sorte violette toner.

Calvin Klein parfumen blev lanceret i 2005 og er blevet inspirationen til en række dufte på grund af dens popularitet.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.