10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Eternity af Calvin Klein

Per Side
Sorter
Eternity af Calvin Klein er en frisk og aromatisk duft til kvinder.

Eternity er en gestus af kærlighed, da den siges at være inspireret af den velkendte modedesigners eget ægteskab.
Den romantiske, men alligevel sofistikerede duft er en sammensætning af citrus, grønne toner, perfekt blandet med levende blomster som violet, liljekonval, heliotrope og ringblomst. Nellike giver duften en krydret kant, der er afbalanceret med subtile træagtige toner og moskus.

Siden lanceringen i 1988 er der blevet frigivet flere udgaver af duften; Eternity Intense, Eternity Moment og Eternity Night for at nævne nogle få.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.