10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Eternity Now af Calvin Klein

Per Side
Sorter
Eternity Now af Calvin Klein er en blomstret, frisk og frugtagtig duft til kvinder.

Denne mousserende duft introduceres af sorbet, litchi og kvede. Den udvikler sig til en buket af neroli, ferskenblomst og pæon, der slår sig ned på en varm base af moskus, ambroxan og kashmirtræ.

Eternity Now blev lanceret som et duftpar med denne feminine udgave og det maskuline modstykke. Næsen bag begge dufte er Ann Gottlieb.

Hele Eternity-kollektionen er inspireret af et stærkt, lidenskabeligt forhold og den uknuselige forbindelse mellem to forelskede. Kampagnens ansigter var modeller og ægte kærester, Jasmine Tookes og Tobias Sorensen. Denne parfume er virkelig en kærlighedshistorie.

Eternity Now af Calvin Klein blev lanceret i 2015.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.