10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Eternity Moment af Calvin Klein

Per Side
Sorter
Calvin Klein Eternity Moment er en frisk blomsterduft til kvinder.

Den klassiske duft har en frugtagtig åbning med en smuk kombination af hindbær, litchi, guava og melon. Dette smelter snart ind i søde blomsternoter af vandlilje, kinesisk lyserød pæon, jasmin og passionsblomst, før den lægger sig på en bund af sandeltræ, kashmirtræ, brasiliansk palisander og musk.

Eternity Moment af Calvin Klein blev lanceret i 2014 og er som forår i en flaske, hvor hver note spiller og interagerer i perfekt harmoni.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.