10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Escape af Calvin Klein

Per Side
Sorter
Calvin Klein Escape er en blomster- og frugtagtig duft til kvinder.

Denne urteduft har en rig og feminin pyramide; det åbner sig med toner af frugt, koriander, kamille, litchi, hyacint, marigold og ylang-ylang på et lækkert hjerte af carnation, nelliker, fersken, jasmin, liljekonval og rose. Det sætter sig på en bund af sandeltræ, rav, musk, vanilje, oakmoss, vetiver og cedertræ.

Calvin Klein Escape parfume er en ikonisk duft fra 90'erne med stærke marine komponenter, der minder dig om varme sommerdage. Levetiden og sillage er fremragende, hvilket skaber en sofistikeret og selvsikker duft hele dagen lang!

På grund af sin succes siden lanceringen i 1991 blev den efterfulgt af en version for mænd med samme navn i 1993.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.