10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Downtown af Calvin Klein

Per Side
Sorter
Downtown af Calvin Klein er en blomster- og træagtig duft til kvinder.

Denne duft introduceres af noter af neroli, grøn pære, blomme beriget med friske antydninger af citron og bergamot. En krydret blomsterblanding af pink peber, gardenia og violette blade venter i hjertet, før Downtown afsluttes med cedertræ, røgelse, cremet moskus og vetiver.

Det er en let og inoffensiv duft på dagen, som let kan bæres ved afslappede lejligheder. De frugtagtige noter er perfekte til en varm sommerdag, da de er søde, men ikke alt for søde takket være den friske og pebrede kant.

Downtown af Calvin Klein blev lanceret i 2013.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.