10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

CK2 af Calvin Klein

Per Side
Sorter
CK2 fra Calvin Klein er en frisk, træagtig og ozonisk unisex-duft.

Dette er en kønsneutral duft, den minimalistiske design af flasken betyder, at det klare rør kan stå, sidde højre side op eller nedad - dette design fungerer i alle retninger!

Nu til selve duften har CK2 en dejlig åbning af citrus, violet blad og wasabi. Denne unikke kombination af topnoter falder ind i et beroligende hjerte af roser og pæon, der tilføjer en blomster, men ikke en for feminin stemning til aromaen. Den træagtige base er lavet af klart sandeltræ og hvid musk.

CK2 er som at gå på våde småsten i tordenvejr. Den er vandig, luftigt og ren med et strejf af sprødhed. Et perfekt køb, hvis du leder efter hverdags duft, der er forfriskende og behagelig, men som ikke trækker for meget opmærksomhed.

CK2 af Calvin Klein blev lanceret i 2016.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.