10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

CK One Summer 2020 af Calvin Klein

Per Side
Sorter
CK One Summer 2020 af Calvin Klein er en frisk aromatisk duft til både mænd og kvinder.

Denne spændende duft introduceres med en citrus åbning af mandarin, ingefær og en duft af havsalt efterfulgt af salvie i hjertet, som ubesværet smelter på en behagelig base af sandeltræ og amber.


Den lysegule hætte og skygge tilføjer et strejf af sommer til den pulserende turkisflaske, der huser denne nye limited edition CK One Summer flanker. Flasken kan tilpasses med de klistermærker, der kommer med duften, hvis du vil have den til at skille sig ud endnu mere. Er du klar til at fejre sommeren med denne energigivende havbrise i en flaske?

CK One Summer 2020 af Calvin Klein blev lanceret i 2020.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.