10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

CK One Summer 2018 af Calvin Klein

Per Side
Sorter
CK One Summer 2018 af Calvin Klein er en sød frugtagtig duft til mænd og kvinder.

Fra den første CK One Summer specialudgave, der blev lanceret i 2004, indtil denne flanker fra 2018, må vi sige, at Calvin Klein har fat i den lange ende. Hver sommerduft er forskellige, og hver eneste en er en dejlig lille perle at tilføje til din duftkollektion.

Denne unisex flanker i 2018 kommer i en strålende turkisflaske dedikeret til den blå sommerhimmel. Du får også en pæn lille stak klistermærker udsmykke flasken til din personlige smag. Hvordan lugter duften? Du bliver mødt med en frisk citrusagtig åbning, der tørrer ned i et cremet hjerte af guava, ananas og hvide blomster. Hovedtonen er kokosnød, der danner basen med antydninger af cedertræ.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.