10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

CK One Shock af Calvin Klein

Per Side
Sorter
CK One Shock af Calvin Klein er en sød frugtagtig duft til kvinder.

En sprudlende spændende genfortolkning af den klassiske CK One, denne duft vil "chokere" dig med en uventet gourmand sammensætning.

Hvad gør det chokerende? I modsætning til CK One frisk aroma, kan du her forkæle dig med uimodståelige noter af passionsblomst, pæon og valmue; disse efterfølges af et kakao hjerte med mexicansk chokolade, narcisser, jasmin og brombær. Basisnoter af vanilje, rav, patchouli og musk efterlader dig behagelig og forfrisket, hvilket gør duften velegnet til brug i hverdagen.

Emballagen holder sig til CK One-designet med en simpel hvid flaske pyntet med chokerende lyserød skrift. One Shock blev også frigivet i den specielle Street Edition.

CK One Shock for Her blev lanceret med det maskuline modstykke i 2011.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.