10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

CK One Gold af Calvin Klein

Per Side
Sorter
CK One Gold af Calvin Klein er en træagtig duft til både mænd og kvinder.

Denne limited edition er rent guld; den er varm og sensuel på en diskret måde. Åbningen er en velkendt blanding af iced citrus og frisk pebret krydderier. Figen fylder duften i hjertet, inden den vender sig tilbage til den søde, cremede træagtige base med antydninger af vanilje.

CK One Gold er perfekt som gave, duften er subtil og godt blandet, flasken er slående smuk, og den kommer ikke kun som en enkelt flaske, men som en del af et gavesæt hvis der er nogen der virkelig skal forkæles.

CK One Gold blev lanceret i 2016.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.