Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Calvin Klein Parfume & Dufte til Hende

Her hos Parfume Klik har vi et omfattende udvalg af Calvin Klein dufte til hende til gode priser, inklusive klassikere fra Calvin Klein som Eternity, Euphoria og Obsession. Hvis du leder efter en billig Calvin Klein parfume og skønne tilbud, se vores udvalg.

Hvem er Calvin Klein?

Calvin Klein, opkaldt efter sin grundlægger, er en af de mest succesrige amerikanske modevirksomheder i de sidste 25 år.
Hans karriere inden for mode begyndte i 1968, da han åbnede sin første butik i New York. Det var først i 1978, hvor Calvin Klein frigav sin første duft til kvinder. Den hed simpelthen bare 'Calvin Klein' og er stadig i dag en berømt klassiker verden over, elsket af millioner af kunder både gamle og unge. Calvin Klein's parfume til kvinder blev hovedfokus, efter at han indså, at hans kundebase mest var kvindelig. I 2014 var der mere end 40 parfumer fra Calvin Klein til kvinder, såvel som mange unisex dufte til både mænd og kvinder. Den meget populære CK One, der blev udgivet i 1994, var mærkets første unisex-duft.
Calvin Klein har solgt sin virksomhed i 2002, men han spiller stadig en aktiv rolle i branchen og rådgiver om skabelsen af de smukke parfumer, der er elsket verden over.
Se vores udvalg og shop med rabat på Calvin Klein i dag.
Vis Mere