Black Friday Starter | 500+ Nedsatte Produkter | Klik For At Shoppe

Calvin Klein Parfume & Dufte til Hende

Calvin Klein er opkaldt efter dens grundlægger og fortsætter med at være en af de førende eksklusive modehuse i det 20. og 21. århundrede. Det hele startede i 1968 da Klein åbnede hans første butik i York Hotel i New York. Hans første kollektion af ”ungdommelige, diskrete frakker og kjoler” gjorde at Klein’s popularitet voksede og efter hans optræder på forsiden af Vogue i 1969 blev han for alvor et kendt designer navn.

Calvin Klein er en af de mest succesfulde amerikanske modevirksomheder i de sidste 25 år, med et overskud der spænder på over 7 milliarder dollars i de seneste par år. Med 30% af deres forretning i Europa, 50% i USA og 20% i Asien har Calvin Klein en anden forretningsmodel end de fleste modehuse. Calvin Klein har få butikker selv, men operere istedet at tillader andre forhandlere til at sælge deres mærkevarer, hvilket betyder at Calvin Klein modtager royalties for disse salg. I 1973 modtog Klein hans første pris for hans 74-styks dametøjskollektion, Klein var den yngste modtager af en sådan hædersbevisning på daværende tidspunkt. Han vandt igen prisen i 1974 og 1975. I 1977 havde Klein udvidet hans sortiment og designede nu også kosmetik, jeans, tørklæder, sko, bælter, pelse, solbriller, herretøj og dufte.

Calvin Klein’s første duft var til kvinder og blev udgivet i 1978. Den fik titlen "Calvin Klein" og er den dag idag en berømt klassiker over hele verden, elsket af millioner af kunder, både gamle og unge. En sand klassiker. Calvin Klein har altid lyttet til hans kunder og indså hurtigt at kvinder var dem der brugte mest når det kom til parfumer, så derfor blev vægten lagt på kvindelige dufte. I 2014 fandtes der over 40 dufte til kvinder fra Calvin Klein. Ud over de individuelle dufte til kvinder og mænd har calvin klein også lagt vægt på unisex dufte, dufte der er passende både til mænd og kvinder, heriblandt deres CK One Summer duft hvortil der er komme en ny version hvert år siden 2004.

Sammen med Calvin Klein’s voksende berømmelse fulgte der også en del kritik og misbilligelse med, en af de største syndere herfor har været deres måde at håntere deres reklame-og markedsføringskampagner på. Nogle af de mest berygtede reklamer omfattede den der viste en 15 årig Brooke Shields der i reklamen spurgte til noget der blev anset for upassende for hendes alder. Calvin Kleins reklamer var ofte kontroversiel, men det betyder ikke at de har ikke har været en succes. Et af de mest kendte undertøj modeller, Mark Wahlberg blev berømt gennem hans stint som model i deres reklame og er nu en kendt skuespiller.

Klein var også ansvarlig for at hjælpe kate Moss tilbage i et mere positivt søgelys efter hendes ate Moss efter hendes formodende kokain misbrug. Andre kendte som Calvin Klein har hjulpet tilbage i søgelyset er Zoe Saldana, Andie Macdowell, Eva Mendes og Scarlett Johansson som også har modleret dufte og tøj for Calvin Klein. Klein har også været med til at ændre måden hvorpå mænd købte deres undertøj, før Klein’s markedsføring blev mænds undertøj for det meste købt af mor, kone/kæreste i farven hvid, i pakker af tre stk. Klein gjorde at mænd tog notis af deres undertøj også som amnge unge gør fra tid til anden var det lige pludseligt populært at vise toppen af ens underbukser frem, helst med mærket Calvin Klein printet på elastikket. Efter salget af hans virksomhed i 2002, er Klein stadig en aktiv medlem, men er ikke mere så involveret i design og udvikling af produkter, bærerne hans navn, som han var før i tiden.

Se alt
SE ANMELDELSER
Calvin Klein Eternity 25th Anniversary Edition for Women Eau de Parfum 100ml Spray
(174)
Calvin Klein CK2 Gavesæt 100ml EDT + 75ml Deodorant StickEn af de bedste unisex duft
Belinda Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK2 Gavesæt 100ml EDT + 75ml Deodorant Stick" udgave

Calvin Klein CK2 er en af de bedste unisex duft, jeg kender. Den har en fantastisk duft på begge køn og er frisk, og den holder godt i forhold til det er en EDT.

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml SprayGod dufte og meget frisk
Josephine Mwanje Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

God dufte og meget frisk passer til fest og hverdag En dejlig ren og blid duft, som passer fint til den danske sommermin absolutte favorit parfume, og jeg oplever ofte at folk kommenterer på at jeg dufter godt, når jeg har den på. Den dufter frisk og lækker :)

Calvin Klein Downtown Eau de Parfum 50ml SprayGod dufte og meget frisk
Josephine Mwanje Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Downtown Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

God dufte og meget frisk kan anbefalesEn dejlig ren og blid duft, som passer fint til den danske sommer min absolutte favorit parfume, og jeg oplever ofte at folk kommenterer på at jeg dufter godt, når jeg har den på. Den dufter frisk og lækker :)

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml SprayLækker klassisk og feminin
Marie Louise Høyrup Knudsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Lækker klassisk og feminin duft. Rig blomsterduft med undertoner af sandeltræ og rav. Tidløs, elegant og kvindelig. Parfumen til alle aldre og alle begivenheder. Jeg har brugt den i mange år uden at blive træt af den

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml SprayCalvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spr
jan sidenius,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

Elsker man frisk citrus duft,så bliver det ikke meget bedre end Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spray....Klart den bedste fra CK...Den er svær at komme udenom...God pris og meget for pengene...

Calvin Klein Truth Eau de Parfum 30ml SprayDufter ok, men intet specielt
Fragrancegeek,
Anmeldelse af "Calvin Klein Truth Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

Duften er ok, men heller ikke mere end det. Dufter meget anonymt og lidt af jord. Lidt kedelig, men dufter bestemt ikke grimt.

Calvin Klein CK One Cosmetics Liquid Eyeliner Marker 1.2ml - The Dramasuperskøn eyeliner
ann kjeller,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Liquid Eyeliner Marker 1.2ml - The Drama" udgave

CK´s eye- liner er meget let at tegne op øjet op med og god fin filtspids , bør dog afrenses inden sengetid med eyemakeup remover, da den er meget vandfast.Kan varmt anbefale at købe den også til din veninde som gave ...

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml SprayCalvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml
jan sidenius,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

God pris og meget for pengene...Absolut den bedste fra CK og kan anbefales til alle som ønsker en frisk citrus duft som holder længe...Den er svær at komme udenom og overgå,med mindre at man er til dybe krydrede parfumer...

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml SprayCKIN2U eau det toilettet
Anne,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Lige når man spray'er er duften kraftig af citrus-grape, men senere sætter duften sig som en varm, behagelig citrus/vanilje duft på huden. God og samtidig billig,

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein Eternity Moment Eau de parfum
Anne,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Feminin, romantisk og forførende duft for kvinder i alle aldre. En harmonisk kombination af det klassiske og det moderne. 

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml SprayCalvin Klein CK ONE.
Anne,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

Fantastisk unisex duft. Utrolig mild og forfriskende. Det eneste "negative" er, at duften ikke holder super længe på huden. Man får brug for at spraye ekstra på i løbet af dagen.

Calvin Klein Euphoria Sensual Skin Lotion 200mlFREMRAGENDE BODYLOSION KØB DEN FØR DIN NABO
Helle Risby,
Anmeldelse af "Calvin Klein Euphoria Sensual Skin Lotion 200ml" udgave

EN LÆKKER BODYLOSION SOM EFTERLADER HUDEN SILKEBLØD. OG SÅ DUFTER DEN RIGTIG DEJLIGT.

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml SprayLækker sommerparfume
Charlotte Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Skøn duft som jeg gang på gang vender tilbage til. Og prisen er jo så fin, så der kan blive plads til at købe en anden.

Calvin Klein CK One Gold Gavesæt 100ml EDT + 10ml EDTLækker let krydret duft
Lajla Frederiksen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Gold Gavesæt 100ml EDT + 10ml EDT" udgave

Denne duft er virkelig lækker. Det er en unisex - men jeg synes personligt den er mest til mænd. Den er let krydret - uden at være tung. Virkelig en lækker duft.

Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum 75ml SprayEn middelmådig Calvin Klein
Sanne J.,
Anmeldelse af "Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Jeg elsker, elsker alle Calvin Klein parfumer. Mærket leverer altid de mest feminine, holdbare parfumer, og jeg har gennem årene ALTID været ovenud tilfreds. Jeg havde dog aldrig stiftet bekendtskab med denne, så var meget spændt, da jeg modtog den. Den dufter fint, men en smule anonymt, næsten kedeligt. Den holder heller ikke superlænge. Alt i alt en kedelig Klein.

Calvin Klein CK One Summer 2018 Eau de Toilette 100ml SprayCK altid frisk sommer...
Brian Skotte,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2018 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Som altid er CK sommer dufter top friske.....på varme sommerdage og aftner.Og man kan løbende friske sig op med duften...

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein Moment
Liselotte Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Jeg kan godt lide Calvin Klien produkter, jeg ønskede at prøve en duft jeg ikke har prøvet før, Den levede op til min forventning en dejlig duft som vil jeg gerne anbefale den til andre.

Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum 125ml SpraySuper parfume fra calvln klein
Baris Uyar,
Anmeldelse af "Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum 125ml Spray" udgave

Denne parfume dufter så dejligt at jeg blev nød til at købe den til min kære. Rigtig godt produkt! Frisk og forførende! ?

Calvin Klein CK One Platinum Edition Eau de Toilette 200ml SprayDejlig frisk *****
Else Marie Sørensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Platinum Edition Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

En dejlig frisk duft, er rigtig god til hverdags brug.Ikke sidste gang den bliver købt.

Calvin Klein Truth Eau de Parfum 50ml SprayCalvin Klein Truth Eau de Parfum 50ml Spray
Christian Balle Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Truth Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Skøn duft og flaskestørrelsen passer til toilettasken. Duften er elegant og behagelig og holder sig i lang tid

Calvin Klein Truth Eau de Parfum 30ml SprayCalvin Klein Truth Eau de Parfum 30 ml Spray
Christian Balle Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Truth Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

Dejlig duft og flaskens størrelse passer perfekt i en selskabstaske. Duften holder sig i lang tid og er elegant og behagelig

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein Eternity Moment
Anne,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Eternity Moment er den helt perfekte blomsterduft. Som en dejlig buket blomster. Mild, let og skøn duft der er rimelig holdbar og som man aldrig bliver træt af.

Calvin Klein Forbidden Euphoria Eau de Parfum 100ml SprayGod duft fra calvin klein.
Lene Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Forbidden Euphoria Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

God duft som er dejlig frisk. Har for første gang prøvet denne duft og på trods af den ikke er helt som forventet, bruger jeg den alligevel ofte.

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 50ml SprayVarm krydret amberduft
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Denne har en del år på bagen, men er stadig en elsket klassiker inden for orientalske dufte. Den er præget af amber, røgelse og vanillenoter på en bund af trænoter som sandeltræ og desuden musk. Den er velafbalanceret og noterne i fin harmoni. Perfekt til efterår og vinter.

Calvin Klein Secret Obsession Eau de Parfum 100ml SprayWoody warm spicy perfume
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Calvin Klein Secret Obsession Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Skøn krydret, varm duft med noter af jasmin, blomme og tuberose. Det hele på en bund af træagtige noter. Den er perfekt til kolde vinternætter og giver en skøn fornemmelse af at være indhyllet i en varm krydret sky.

Calvin Klein Truth Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein Truth
Stina Haack-Sørensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Truth Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Feminin blomsterduft som jeg holder meget af.Har ikke kunnet få den i hverken butikker eller lufthavne de sidste år, men nu har jeg den så igen ,herligt

Calvin Klein CK Be Eau De Toilette 200ml SprayDuft fra calvin Klein .
lene brückmann,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK Be Eau De Toilette 200ml Spray" udgave

Skøn og ren duft til ham og mig . Den er ikke for stærk og har en let duft af rent bomuld .Stor flaske med 200 ml , rækker til to personer i lang tid .

Calvin Klein CK One Cosmetics Lip Gloss 10ml - ChicLækker farve og konsistens
Heidi Holm,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Lip Gloss 10ml - Chic" udgave

Lækker lip gloss med en skøn, neutral farve. Elsker udformningen af beholderen, som oser af luksus og gør det nemt at bruge lip glossen :) Ville gerne have haft lidt mere "smag/duft" - så derfor kun 4 og ikke 5 stjerner.

Calvin Klein CK One Cosmetics Lip Gloss 10ml - FlirtDejlig Lip Gloss til super pris
Hanne Bruhn-Jensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Lip Gloss 10ml - Flirt" udgave

Super tilbud der bare måtte prøves. Dejlig farve, nem at bruge. Det lever helt op til forventningen.

Calvin Klein CK One Cosmetics Volumizing Mascara 12ml - BrownDejlig mascara til god pris
Hanne Bruhn-Jensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Volumizing Mascara 12ml - Brown" udgave

Super tilbud der bare måtte prøves og det lever helt op til forventningen. G farve og nem at bruge.

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml SprayFlasken var Tom Bestilte derfor denne
Birgit Rønnow,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

En hurtig og nem måde Og billig Leveret lige til den nærmeste pakkeshop. Kan ikke være nemmere ?

Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml SprayModerne mand duft
Malcolm Giles,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Så glad for at have fundet denne duft. Min næse bliver forkælet hver gang jeg bruger den så tænker jeg andre fortjener sammen. Sikke en af mine "Top 5".

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml SprayObsession Night parfume
Liselotte Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Helt sikker en dejlig parfume, men den er ikke så god til min hud, jeg vil gerne anbefale den alligevel da den dufter rigtig lækker på min veninde,. Hun fik den som en veninde gave og hun blev super glad.

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml SprayLigeså god som CK All
Karsten,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

Calvin Klein bruger jeg meget ofte og med god grund.De er som regel meget velduftende og de holder dagen lang.CK vil jeg sige er et sikkert hit, hvis man leder efter en god duft.

Calvin Klein CK All Eau de Toilette 100ml SprayEt godt alternativ.
Karsten,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK All Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Har kun købt den her, fordi det var en Calvin Klein.Men helt som ventet er det en velduftende og holdbar Eau de Toilette.Køb den og du vil ikke fortryde det!

Calvin Klein CK One Gold Gavesæt 200ml EDT + 50ml EDTForfriskende duft
Karsten,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Gold Gavesæt 200ml EDT + 50ml EDT" udgave

En frisk og dejlig duft, der også er holdbar.Har ledt efter den i lang tid, men vidste ikke, at den var til begge køn.Kan varmt anbefale denne duft.

Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml SprayCalvin Klein til alle
Karsten,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Dufter sindssyg godt og den holder længe.Ikke kun for de unge, men de lidt ældre kan sagtens bruge denne duft.Kan kun anbefale den her.

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml SprayCalvin Klein: In2U
Louise Nørgaard Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Denne parfume er også en af de parfumer, som jeg godt kan lide fra Calvin Klein. Den har en frisk duft, som er dejlig at dufte til.

Calvin Klein Downtown Eau de Parfum 90ml SprayCalvin Klein: Down Town
Louise Nørgaard Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Downtown Eau de Parfum 90ml Spray" udgave

Denne parfume fra Calvin Klein er en af mine ynglingsparfumer. Den har en dejlig frisk duft, som passer godt til mig.

Calvin Klein Escape Eau de Parfum 100ml SpraySkøn og krydret
Helle Christensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Escape Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Duften som er lidt tung, men skøn og krydret. God til fest og hverdag. En duft som giver karakter til hverdagen

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml SprayEn skøn og feminin duft
Dina Petersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

En rigtig dejlig duft, meget feminin og kraftfuld, ikke på en overvældende eller kvalmende måde, men Den er markant, og man skal turde gå med den.

Calvin Klein CK One Cosmetics Gel Eyeliner 2.8g - Blue HazeEt dejligt genkøb
Linda Nøbølle,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Gel Eyeliner 2.8g - Blue Haze" udgave

Den har en god holdbarhed på øjenlåget. En lille smule rækker utrolig langt. Den holder hele dagen, og jeg vil købe den igen

Calvin Klein CK One Cosmetics Liquid Eyeliner Marker 1.2ml - The DramaDen er rigtig god!
Linda Nøbølle,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Liquid Eyeliner Marker 1.2ml - The Drama" udgave

Jeg havde ikke prøvet denne her før, men jeg er ikke ked af at jeg købte den. Den vil jeg købe igen, når jeg har opbrugt den jeg købte

Calvin Klein CK One Summer 2018 Eau de Toilette 100ml SpraySuper god sommerduft
MG,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2018 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Dette er en dejlig sommerduft, den kan holde et par timer når man først har fået den sprøjtet på. Den er desuden god til hverdagsbrug, da det er en god pris til så mange ml

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml SprayParfume til alle aldre
Kenneth Petersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

God klassisk parfume til kvinden under 70 ?købte den til min bonusmor som ønskede sig den i 60 års fødselsdag...

Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 50ml SprayCK2. Mange penge at spare på produktet
Lenette Mark,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Min datter blev rigtig glad for CK2. Hun plejer at give meget mere i Matas for samme produkt. Hun havde ønsket sig den i fødselsdagsgave men regnede bestemt ikke med at få den på grund af prisen. Jeg sparede over 50% ved at købe hos Parfume-Klik.dk. Og kan varmt anbefale at handle der

Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml SprayFantastisk afhængigheds skabende
pernille warren,
Anmeldelse af "Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Jeg er afhæ giv af denne duft. Den er ikke til at få fat i de sædvanlige steder så gudskelov fandt jeg denne hjemmeside.

Calvin Klein Sheer Beauty Essence Eau De Toilette 100ml SprayDejlig varm feminin duft god daglig parfume f
Susanne Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Sheer Beauty Essence Eau De Toilette 100ml Spray" udgave

Rigtig lækker duft fin og let i det virkelig en meget behagelig duft der kan bruges af alle

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml SprayFin duft meget generel til alle aldre
Susanne Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Fin duft meget almindelig kan bruges af alle lidt neutral i duften og kan bruges af alle ung som ældre

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml SprayDejlig duft der kan bruges af alle nat og dag
Susanne Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Dejlig duft til både dag og aften virkelig lækker duft og slet ikke tung som mange aften dufte kan være

Calvin Klein Escape Eau de Parfum 100ml SprayGod mild duft,kan bruges af alle flot flaske
Susanne Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Escape Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Duft der er mild og kan bruges af alle holder ok let i det og slet ikke tung men holder ikke hele dagen

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 100ml SprayFantastisk duft eksotisk og holdbar
Susanne Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Fantastisk duft,eksotisk og holder længe dejlig duft af cedertræ og blomster klart en af mine favoritter specielt god til aften brug

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spraysuper godt tilbud
Charlotte Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Et rigtig godt tilbud på BEAUTY fra Calvin Klein, og hurtig levering.Kun plusser herfra :-)

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 100ml SprayEn meget dejlig duft
Ahlam Harisi,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Duften er meget frisk, og den kan holde næsten hele dagen før den forsvinde. Den dufter lidt stærk, derfor synes jeg den er god om vinteren

Calvin Klein CK One Cosmetics Pure Color Lipstick 3g - SmoochRigtig fin brun farve "smoock".
Hannah Hoffmann,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Pure Color Lipstick 3g - Smooch" udgave

Altid et sats at købe læbestift udfra en beskrivelse og farvegengivelse på nettet. Denne farve er mørk brun orange og passer fint til efteråret og de brændte farver. Så er du til lys læbestift eller pink så er det ikke farven smooch du skal vælge. Jeg er glad for denne læbestift. Fin cremet at påføre læberne. Så god kvalitetslæbestift.

Calvin Klein Secret Obsession Eau de Parfum 100ml SprayYou won’t regret this purchase.
Sylvia Assi.,
Anmeldelse af "Calvin Klein Secret Obsession Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

I strongly recommend this product. It’s my first try but it beat my expectations. It’s not all the time you buy a product you really like.I will definitely buy it again, smells really good and lasts longer. I have used many other pefumes in the past but this is one is recommended. Also a 100ml perfume at that price is really okay.

Calvin Klein Truth Eau de Parfum 100ml SpraySkøn duft absolut min specielle duft
Jette Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Truth Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Rigtig dejlig kraftig duft.Det er min absolut ynglings og det er den jeg altid vil købe igen.

Calvin Klein Truth Eau de Parfum 100ml SprayDejlig vidunderlig duft
C. Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Truth Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Calvin Klein Truth Eau de Parfum 100 ml Spray er en dejlig og forfriskende duft jeg nyder at bruge hver dag også som en opfriskning i løbet af dagen

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml SprayEn rigtig dejlig duft
Pia Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Rigtig skøn duft - selvom titlen indikerer aftenbrug, så kan sagtens også bruges om dagen :-) :-) - kan anbefales

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayBlød og lækker duft
Marjun Rasmussen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Ikke så skarp som den originale Eternity. Den holder godt og er blevet en af mine foretrukne.

Calvin Klein CK One Cosmetics Volumizing Mascara 12ml - BrownGlædelig overrasket
Suzie Reitz,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Volumizing Mascara 12ml - Brown" udgave

Det er første gang jeg prøver denne mascara, men det er ikke sidste. Selv om jeg er ret "tro" mod min faste mascara, så kan denne også blive en favorit. Den er let at fordele og klumper ikke.

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 100ml SprayParfume lækker duft
Helle Laursen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

En yderst lækker duft. Lettere krydret men behagelig, Jeg har også cremen som dufter lige så skøn. Ærgerligt at deodoranter er noget der ikke bliver lavet til Calvin Klein længere

Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein contradiction
Anne Maasbøl,
Anmeldelse af "Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Denne duft er ikke sød, den har et skarpt twist på en god måde. Jeg synes den kan minde lidt om en unisex duft, og det kan jeg godt lide. Flakonen er simpel og elegant.

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein eternity moment
Anne Maasbøl,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Klassisk, fin, frisk, mild blomsterduft. Den egner sig til alle årstider og alle lejligheder. Absolut en af mine favoritter.

Calvin Klein Deep Euphoria Body Lotion 200mlDufter maskulint.
Nurije Merdzani,
Anmeldelse af "Calvin Klein Deep Euphoria Body Lotion 200ml" udgave

Denne dufter meget maskulint på trods af, at denne angiveligt skulle være til kvinder. Dog holder den længe på duften og giver meget blød hud. Denne bodylotion kan i høj grad anvendes som en unisex parfume.

Calvin Klein CK One Skin Moisturiser 250mlOscar de la renta, calvin Klein , Eternity.
Pia Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Skin Moisturiser 250ml" udgave

Oscar de la renta, parfume elsker den duft. Calvin Klein bodylotion og Eternity det. Det bruger min mand, vi har begge brugt de produkter i mange år, venlig hilsen Pia

Calvin Klein CK One Cosmetics Pure Color Lipstick 3g - WowJeg har igen valgt en forkert farve.
susan skovborg,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Pure Color Lipstick 3g - Wow" udgave

Der er intet i vejen med produktet, men endnu en gang er det en forkert farve.Man kan ikke gengive farver ordentligt.

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml SprayElegant og kvindlig
Susanne Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Feminin og dejlig duft til både sommer og vinter. En rolig og behagelig duft, til alle aldre.

Calvin Klein CK IN2U Her Eau de Toilette 50ml SprayElsker bare Cool Water ?
Marlene Damsted,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK IN2U Her Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Er stor fan af Davidoff Cool Water. Det er en let og frisk parfume, som man kan dufte meget længe.

Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100m
Benny Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Ellers en god frisk parfume, Men det er jo så forskelligt fra person til person synes selv den dufter godt på mig

Calvin Klein Downtown Eau de Parfum 50ml SprayDown Town THE BEST
Lis Berg,
Anmeldelse af "Calvin Klein Downtown Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

En duft jeg er blevet mega glad for.Sjældent har jeg haft en duft, der er blevet rost så meget som den.

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml SprayFantastisk god parfume
Pernille Møller,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml Spray" udgave

Fantastisk god parfume, som man ikke har lyst til at undvære. Kan klart anbefales da den er stærkt vanedannende.

Calvin Klein Downtown Eau de Parfum 50ml SprayEn god hverdags duft
Feng He,
Anmeldelse af "Calvin Klein Downtown Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Jeg har købt den til min kærest og hun er vilde med den den er let og passer godt til hverdag og til træning , dog man skal bruge en del spray for holde duften, duften er dejlig til storby livsstil varm anbefales

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml SprayFANTASTISK DUFT
Karen Thomsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Det startede med at være en prøve, nu har jeg den både på kontoret, i toilettasken og hjemme. Fantastisk duft.

Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml SprayFANTASTISK DUFT
Karen Thomsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Det startede med at være en prøve, nu har jeg den både på kontoret, i toilettasken og hjemme. Fantastisk duft.

Calvin Klein CK All Eau de Toilette 200ml SprayDejlig frisk duft.
Carina Fuglsang,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK All Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

God duft. Jeg bruger den ofte til hverdag. Godt køb i 200 ml. ?Skønt at den både kan bruges af mænd og kvinder.

Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 100ml Sprayfantastisk sommer duft
blubell,
Anmeldelse af "Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

dejlig duft, lidt salt og sensuel, helt sikkert unik og holder længedejligt den stadig kan fås hos parfume klik

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml SprayFantastisk duft
Lise Buch,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Simpelthen fantastisk. En rigtig skøn og sensuel duft. Ligeså dejlig en duft, som den klassiske Obsession.Kan helt sikkert anbefales.

Calvin Klein CK One Deodorant Spray 150mlTidsløs Deo ervery day Deo
Reinhard Gründler,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Deodorant Spray 150ml" udgave

t godt produkt, som aldrig går af mode. Velduftende, frisk . Til hverdag og fest. Det bliver en god dag med CK one.

Calvin Klein CK One Body Wash 200mlTidsløs Body Wash
Reinhard Gründler,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Body Wash 200ml" udgave

et godt produkt, som aldrig går af mode. Velduftende, frisk og smooth.Man føler sig godt tilpas, når man kommer ud af badet.

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml SprayDejlig CK parfume
Vibeke,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Min yngste datter har igennem en årrække brugt denne parfume. Det er en duft, hun ofte får komplimenter for at have på. Jeg synes også om Beauty, da jeg elsker parfumer, der dufter af hvide blomster.

Calvin Klein CK2 Duftlys 163gSkøn og holdbar duft
Heidi Holm,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK2 Duftlys 163g" udgave

Rigtig skøn duft og lyset har lang holdbarhed, og duften tænger fint ud i rmmet uden at være overdøvende. Hvis man kan lide CK2 parfumen, kan man ikke leve uden dette lys :)

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml SprayFrisk og langtidsholdbar duft
Ida Christensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Jeg er vild med denne parfume, den dufter dejligt frisk, og duften holder i lang tid.

Calvin Klein Sheer Beauty Essence Eau De Toilette 100ml SprayFANTASTISK DUFT! STOR DUFT TIL SMÅ PENGE.
Liselotte Sandgren,
Anmeldelse af "Calvin Klein Sheer Beauty Essence Eau De Toilette 100ml Spray" udgave

Dejlig let og dugfrisk blomsterduft.Let at bruge både dag og aften!Lever virkelig op til forventningerne.

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml SprayVirkelig skøn frisk skovduft! Overrasker!
Liselotte Sandgren,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Lækker duft!Klassisk og frisk duft med et strejf af skov og lethed.Overraskende lækker duft!

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml Sprayskøn duft og holder længe
Bettina Johansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Det er simpelthen en fantastisk duft....man bliver glad...og den holder duften lææænge.

Calvin Klein Sheer Beauty Essence Eau De Toilette 100ml SprayCalcin Klein Sheer Beauty
Birgit Guldberg,
Anmeldelse af "Calvin Klein Sheer Beauty Essence Eau De Toilette 100ml Spray" udgave

Har brugt ovenstående i adskillige år, og kunne ikke drømme om, at skifte til et andet produkt. Feminin og fin duft, uden at være for meget, og god både til dag- og aftenbrug.

Calvin Klein Truth Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein Truth Eau de Parfum 100ml Spray
Helle Gaarde,
Anmeldelse af "Calvin Klein Truth Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Brugte den for 10 år siden og gamle kolleger komtakter mig stadig for at spørge til mærke osv. Diskret og ren duft. Ikke så holdbar for en eau de parfum...

Calvin Klein CK One Cosmetics Gel Eyeliner 2.8g - Blue HazeEt rigtig godt produkt
phoebe25,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Gel Eyeliner 2.8g - Blue Haze" udgave

Holder hele dagen. God til at lave en tynd liner med. Et godt køb. Hvor er jeg glad for at have været på januarudsalg herinde.

Calvin Klein CK One Cosmetics Sæt Børste + 2.8g Eyeliner Gel in Double ExpressoNem at bruge og super holdbar
phoebe25,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Cosmetics Sæt Børste + 2.8g Eyeliner Gel in Double Expresso" udgave

Det virkelig godt køb. En lækker cremet konsistens, der holder hele dagen. Jeg har bestemt ikke fortrudt mit køb.

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 100ml SprayDejligt produkt
Gert Allan Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Dejligt prisbilligt produkt til hverdagsbrug ! I praktisk genopfyldelig flakon i praktisk størrelse.

Calvin Klein Downtown Gavesæt 50ml EDP + 100ml Shower Gelvery happy with the product
Magdalena Stawarz,
Anmeldelse af "Calvin Klein Downtown Gavesæt 50ml EDP + 100ml Shower Gel" udgave

very good combination for christmas present. My sister is very happy with this perfume already bought second time.

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml SpraySuper og smuk og lækker æske
Bettina Bjørn christensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Så super fin ud og dufter FANTATISK. Skøn parfume og flot æske. Dejlig aroma.

Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 50ml SprayFantastisk dejlig duft
Helle Arenshøj,
Anmeldelse af "Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

En duft helt som Calvin Klein kun kan lave dem. Den dufter så fantastisk og kan bruges bade til hverdag og fest. Kan varmt anbefales hvis man er til CK dufte.

Calvin Klein Euphoria Gold Eau de Parfum 50ml SprayEn gylden udgave af Euphoria
Vibeke Erlenbach,
Anmeldelse af "Calvin Klein Euphoria Gold Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Jeg er helt vildt med den oprindelige udgave af Euphoria. Derfor var jeg også meget interesseret i at prøve én af de talrige flankers. Valget faldt på Euphoria Gold, hvilket jeg er vældig tilfreds med. Hvis man godt kan lide søde gourmanddufte er denne lige sagen, da et par af de fremtrædende noter er honning og aprikos.

Calvin Klein Obsession Femme Gavesæt 100ml EDP + 15ml EDP + 200ml Lotion + 100ml Shower GelEn klassiker fra 80erne....
Hannah Hoffmann,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Femme Gavesæt 100ml EDP + 15ml EDP + 200ml Lotion + 100ml Shower Gel" udgave

Obsession er bare en skøn duft... og den er meget holdbar og dufter hele dagen på få sprøjt. En tur ned af memory lane hvor man som ung gik med denne parfume... minder om must de carter, cinnebar og opium.... så er du til de lidt tunge dufte som er mørke og lidenskabelige så vil du elske denne sensuelle duft... Æsken her er et super tilbud da du får brusegele og bodylotion med og de dufter dejligt. Selve bodylotion kan du ikke købe længere så det i sig selv er en ekstra gave.. den dufter fantastisk på huden og kan i sig være rigelig at tage på...

Calvin Klein CK One Shock Eau de Toilette 50ml SprayAller tiders gave
Phoebe25,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Shock Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Min niece ønskede sig Calvin Klein parfumer i fødselsdagsgave. Da top noterne i denne parfume bl.a. er vanilje og mørk chokolade, blev den et stort hit.

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein Eternity Moment
Anne,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Dejlig frisk og behagelig blomsterduft som er en af mine yndlingsparfumer. Og en duft jeg altid har fået mange komplimenter for.

Calvin Klein CK Be Eau De Toilette 100ml SprayBare lige i skabet
Lars Hartmann Clausen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK Be Eau De Toilette 100ml Spray" udgave

Leveret til tiden og ingen slinger i valsen. duften er som altid frisk og lige som jeg vil have den skal være

Calvin Klein Eternity Now Eau de Parfum 50ml SprayFrisk og sød parfume
Julia Eggerstedt,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Now Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Den har en god sød duft, men frisk på samme tid, den er ikke tung og holder længe

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml SprayForfriskende duft med lang holdbarhed
Pia Ejlskov Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml Spray" udgave

Parfume er frisk. Holder i mange timer selv efter en hel dag på job dufter den skønt. God stor flaske.

Calvin Klein CK One Deodorant Stick 75mlCalvin Klein One deodorant stick
Anne,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Deodorant Stick 75ml" udgave

Denne deodorant stick har jeg købt som en gave til en mand, men jeg bruger også selv duften, og synes den er lige behagelig til både mænd og kvinder.

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayYndlingsparfume
Stork,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Skøn parfume, som ikke er "tung" i duften. En parfume, der er dufter frisk og som kan bruges hele året rundt

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml SprayCalvin Klein - Eternity
Anne,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

En god duft, meget holdbar, man behøver kun et par små "pift", så holder duften hele dagen. Duften er krydret men ikke for tung.

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 100ml SprayCalvin Klein CK ONE
Anne,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Calvin Klein CK ONE er en klassiker blandt unisex dufte. Den har stort set været fast inventar i mit sortiment af parfumer gennem 25 år. Den er frisk og rigtig god. Perfekt duft til både kvinder og mænd.

Calvin Klein CK Be Eau De Toilette 200ml SprayUdmærket produkt.
Elmer Sølvkjær,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK Be Eau De Toilette 200ml Spray" udgave

Det er en spray, der er nem at bruge, og den dufter særdeles godt, og selv om den er lidt dyr, er den rar at bruge.

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein - Eternity Moment
Anne Maasbøl,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Jeg har været vild med denne duft i mange år. Det er en skøn, fin, frisk, blomsterduft, som jeg aldrig kan blive træt af. 5 STORE stjerner fra mig.

Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml SprayCalvin Klein CK2
Anne Maasbøl,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Jeg har brugt CK ONE meget og fik lyst til at prøve den forholdsvis nye duft CK2. Den er også god. Lidt mere "skarp" og unisex end CK ONE. Flot flakon.

Calvin Klein CK One Summer 2015 Eau de Toilette 100ml SprayCk Summer 2015???
Liselotte Nedergaard,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2015 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Frisk duft. Til den maskuline side. Men fin sommerparfume. Slår dog ikke min favorit: CKONE.

Calvin Klein CK One Summer 2016 Eau de Toilette 100ml SprayFrisk forførende parfume.
Martin Jacobs,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2016 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Calvin Klein CK one Summer er en dejlig frisk og forførende parfume.Den har en citrus/blomster duft og er en fantastisk sommerparfume

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayEn rigtigt god og velduftende duft
Anna J.,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Det er første gang, jeg prøver Calvin Klein Eternity Moment, og jeg er vild med den, den dufter meget feminint, holder virkelig længe, og man behøver ikke engang at bruge særligt meget ad gangen.

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 100ml SprayDejlig allround duft
Bitten Kristiansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Kan bruges dagligt og til fest. Altså passer den til enhver lejlighed. Så kan klart anbefales.

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayKlassisk, lækker blomstret
Lajla Frederiksen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Denne duft er en klassiker. Den er let krydret - dog blid. Duften er svær at beskrive, men nem at anbefale. Absolut et must have. Dog synes jeg at det er til den voksne kvinde.

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml SprayLækker berusende og forførende
Lajla Frederiksen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Dette er absolut en duft man vil have igen og igen. Den er så lækker. Den er blomstret og blid. En duft til kvinder - voksne ikke teen. Den skaber opmærksomhed.

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml SprayI love it!!!!!!!!!!!
Josefine Ipsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml Spray" udgave

Jeg er så vild med denne parfume! Omkring 200 kroner for 150 ml er bare et røverkøb!

Calvin Klein Downtown Body Mist 150mlDejlig og blid duft
Karin,
Anmeldelse af "Calvin Klein Downtown Body Mist 150ml" udgave

Down Town Body Mist 150 ml, giver en dejlig og blid duft.Den er et godt alternativ til Down Town deodorant, der ikke længere kan anskaffes.

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml SprayFantastisk lækker duft
Helle Arenshøj,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Calvin Klein når han er bedst. Jeg elsker denne meget feminine duft. Fisk og lækker duft.

Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml SprayGod duft fra Calvin Klein
Per-Ole Jensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Denne Eau de Parfum fås ikke længere i butikkerne og min kone var rigtig glad for den så hun blev super glad da jeg fandt den. Super dejligt med en netbutik der har lidt ud over det sædvanlige :-)

Calvin Klein CK One Skin Moisturiser 250mlDejlig creme fra Calvin Klein
Per-Ole Jensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Skin Moisturiser 250ml" udgave

Har ledt efter denne creme rigtig længe så den var ventet med længsel og er rigtig glad for den.

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml SprayBeauty EDP af Calvin Klein
Marianne Bruun,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Skøn frisk duft - jeg elsker den, så dejligt med de store flasker til overkommelig pris. Jeg købte et lager! Også min datter er fan.

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 50ml SprayEn frisk hverdagsduft
Inge Kvistgaard,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

En frisk duft til hverdag, som ikke er for gennemtrængende.En duft, som man kan have længe uden at blive træt af den.

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml SprayBedst bedst bedst
Kubra Yildirim,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Den bedste,, har bestilt den 2 -3 gange nu.. og køber den igen næste måned. Og vil stadig bestille den lige meget hvad

Calvin Klein Secret Obsession Eau de Parfum 50ml SprayEN OKAY EAU DE PARFUME
Lilian Christensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Secret Obsession Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Kalvin Klein Secret obsession eau de parfume, er okay, men nokikke så velduftende som forventet. Har en meget særpræget duft i starten, men bliver dog rimelig god når den har siddet på et stykke tid.

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml SpraySuper god... Calvin klein
Linda Toustrup,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

En super god parfume og MEGA hurtig levering super tilfreds... handler helt sikkert her en anden gang når jeg mangler noget...

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 30ml SprayPrøve en anden variant
Pia Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

Er vant til den klassiske Eternity - og tænkte at nu skulle der prøves en af de andre varianter. Den er dog en anelse for "blomstret/tung" til mig. Dufter bedre, når den er "dampet lidt af"

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 30ml SprayEn duft klassiker!
Pia Hansen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

En duft klassiker, som i min optik aldrig går rigtig af mode.En duft jeg går til og fra i perioder.

Calvin Klein Eternity Night Eau de Parfum 100ml SprayEternity night super duft
Tina Sørensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Night Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Eternity night fra Calvin Klein har en super duft, Ikke så hård i duften som Eternity som jeg også elsker. Denne her er jeg virkelig fan af.

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayEternity Moment dejlig frisk
Tina,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Elsker Calvin Klein Eternity dufte. Denne er dejlig frisk God om sommeren. Såvel om dagen som om aften

Calvin Klein Eternity Night Eau de Parfum 100ml SprayLækker duft fra Calvin Klein
Tina,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Night Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Har i mange år brugt calvin Klein e ternity. I denne duft kan ham genkende at det er Eternity men med et mere lummert under duft. På den gode måde.

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml SprayFrisk og klassisk
Mette Sørensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

Frisk og klassisk duft, der egner sig perfekt til både ham og hende. Bliver aldrig træt af duften og vender altid tilbage til den :)

Calvin Klein Sheer Beauty Essence Eau De Toilette 50ml SprayLækker og indbydende
Lajla Frederiksen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Sheer Beauty Essence Eau De Toilette 50ml Spray" udgave

Denne duft er bare lækker. Den er blid og forførende. Kan anvendes til kvinder i alle andre. Absolut en must have.

Calvin Klein Truth Eau de Parfum 50ml SpraySuper duft Calvin Klein
Peter Spenner,
Anmeldelse af "Calvin Klein Truth Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Købt til gave super god pris Calvin Klein Truth Eau de Parfume. Flere af sådanne nogen tilbud.

Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml SprayMit køb, af Calvin Klein CK one summer 2014
Laila Olsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Mit køb af Calvin Klein CK one summer 2014 Eau de Toilette 100 ml Spray. Det er en forfriskene ,dejlig duft. Er meget tilfreds med købet.

Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 100ml SprayFrisk som kold hvidvin på en varm sommerdag
Dorthe Bastian,
Anmeldelse af "Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

En duft af friskhed. Dufter som om du lige er kommet ud af badet...hele aftenen.

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml SprayFantastisk duft og fantastisk pris!
Anonym,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml Spray" udgave

Elsker denne parfume! Det er et af mine ynglings. Bliver ulykkelig hvis man holder op med at lave denne parfume. Og jeg er super tilfreds med at kunne finde den så billigt her på siden.

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 50ml SprayMine nye ynglingsparfume!
Freja Degn Eriksen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Er blevet vildt glad for den her parfume, den var lidt et sats at købe da jeg ikke på forhånd kunne komme til at dufte til den, men er positivt overrasket over den.

Calvin Klein CK One Summer 2015 Eau de Toilette 100ml SprayUimodståelig - frisk - dragende ☺
lone Søjbjerg,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2015 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Helt klart yndlings parfumen!Det var til mig selv jeg købte dem men min store dreng (17år) er også tosset med den, så bestemt anvendelig for både drenge og piger. .(.mænd/damer?)

Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 50ml SprayEn pudret skønhed
M. M. Sørensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Beauty Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Calvin Klein Beauty er en klassiker, som jeg har holdt af i mange år. Duften passer til alle lejligheder, hverdag og fest. Hvide blomster og musk skaber en skøn pudret duft.Duften passer bedst til efterår/vinter og den holder i mange timer.

Calvin Klein CK One Summer 2015 Eau de Toilette 100ml SprayFrisk og sommerlig
Marianne,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2015 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

En dejlig frisk og sommerlig unisex duft der kan få en i en dejlig solskinsstemning på enhver grå vinterdag!

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 100ml Spraydejlig men kraftig duft
Marianne,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

CK One er en dejlig unisex duft, dog synes jeg den er en anelse tung, men helt klart en klassiker der hører hjemme på hylden!!!

Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 100ml Spray☆☆☆☆☆
Anja Lisberg Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Elsker denne perfume så lækker duft , ikki så stærk , så lige tilpas god,

Calvin Klein Reveal Body Lotion 200ml☆☆☆☆☆
Anja Lisberg Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Reveal Body Lotion 200ml" udgave

Så godt ☺ elsker duften og god konsistens , nem at sørge ud og trækker hurtigt in i huden ☺

Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum 125ml SprayFeminin blød frisk duft
Bente Dalsgård Andersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum 125ml Spray" udgave

Super tilbud på lækker duft. Kendte duften og er stadig meget begejstret. Cremet, blød og frisk både sommer og vinter.

Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml SprayForfriskende duft...
Jette Jepsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Har en skøn, frisk og sommerforførende duft - holder længe. Kan anbefales til enhver aktiv mand.

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml SprayFantastisk parfume!
Natasja Møller chrestensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

Man får noget for pengene! Mere end tilfreds :-) rigtig god duft! Samt fin parfume flaske som kan stå fremme. Rigtig hurtig levering af parfume-klik!

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 100ml SprayDenne flakon er super flot
lotte madsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Denne duft henvender sig meget til de modne kvinder, da den er lidt tung i duften.

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 100ml SprayYndlingsparfumen
Benthe Stormbrik,
Anmeldelse af "Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Absolut min yndlingsduft. Dejligt jeg er i stand til at få den til en god pris og rimelig hurtigt, når jeg er løbet tør.

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 30ml SprayEr min favorit. Simpelthen så skøn
Rose 2015,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

Bliver flittig brugt, og er altid med på min ture og rejser.Duften er tilpas afpasset, så den er rigtig god også på en varm sommerdag.Får mange gode komplimenter for duften.

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml SprayDen bedste parfume
Malene Nanna Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 150ml Spray" udgave

Det er den bedste parfume, ikke for kraftig eller ikke for svag.. Man kan bruge den til hverdag og fest

Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Sprayck one summer 2014
Lisa Jensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Leder tankerne hen på sommeren 2014 som blev den varmeste i mange år.solskin og høje temperaturer, minder denne duft dig om.

Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 50ml SprayEn varm krydret skøn duft
Hannah Hoffmann,
Anmeldelse af "Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Dejlig orientalsk duft med noter af træ, puddernoter, musk, salt og sol, amber. En meget sensuel duft som vil minde dig om sommer. Du kan ikke overdosere denne duft da den alligevel er diskret og feminin. Den aftager rimelig hurtigt på mig men det er jo klart individuelt. Prøv den.

Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml SprayFrisk sommerduft til de yngre
Peter,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Lime, tequila og kokos er i mine øjne de mest fremhævende duftnoter. Meget frisk duft, som man bliver i godt humør af- kommer til at tænke på sommer, sol og strand. Henvender sig mest til det lidt yngre publikum under 40. Selv om det er en unisex duft, virker den mere maskulin end feminin . Som ved mange Calvin Klein dufte er varigheden dog lidt et problem. Derfor får den kun 3 stjerner i stedet for 4, hvilket den egentlig skulle have, fordi det er en fin duft.

Calvin Klein Eternity Night Eau de Parfum 100ml Spraycalvin klein eternity night
Lisa Jensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Night Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Lækker parfume. Holder sig frisk på kroppen længe. Føler sig som et nyt menneske hver gang man bruger den.parfume klik har altid det jeg er på udkig efter.

Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Sprayskøn frisk duft til den rigtige pris
henrik andersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Kender den fra før en ægte klassiker...dejlig skøn frisk duft..også til den roigtige pris..første gang jeg handler her det eneste minus var desværre en alt for lang leveringstid men ellers top service.

Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Sprayfantastisk frisk duft
anniqa svendsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Har prøvet op til flere af Calvin Kleins dufte, men savnede en der var sommer frisk som netop denne er. Hvis denne bliver lavet hvert år som en ny udgave, er jeg da nødt til at have en af hver duft. Den kan varmt anbefales

Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml SprayFrisk og god sommer parfume
Søren Christensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Frisk og lækker parfume, til en rigtig fin pris. Rigtig sommer agtig, da den er så frisk i dugten.

Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml SprayFantastisk lækker og frisk sommerduft
Lene Venø,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Glad og optimistisk duft som indhylder dig med skøn velvære. Kan stærkt anbefales.

Calvin Klein CK One Gavesæt 100ml EDT + HatKlassisk duft til god pris.
Jacob,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Gavesæt 100ml EDT + Hat" udgave

CK one er ikke uden grund en klassiker, en god sommerduft til begge køn. Her får man en da en hue med til samme pris som den koster andre steder, et fint køb.

Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml SprayMan kender den.
Kim Nielsen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Summer 2014 Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Frisk og velduftende - en duft man kender fra deres sommer edition gennem de sidste par år men stadig god. Lidt mindre sæbe end mange andre sommer dufte.

Calvin Klein Eternity Summer 2014 Eau de Parfum 100ml SprayDen bedste parfume der findes
Sandra Guscherowski,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Summer 2014 Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Eternity Summer Editions dufter rigtig godt og en ny, dejlig duft hver sommer. Og den er billig her på hjemmesiden...

Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml SprayMarkant og liflig
Søren Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Eau de Toilette 200ml Spray" udgave

En knaldgod parfume der sagtens kan holde hele dagen. Markant og liflig uden at være overdreven. Som min søn siger " nu dufter du af far". Altså en parfume der genkendes på den gode måde.

Calvin Klein CK Be Eau De Toilette 200ml SprayMild, diskret og casual
Søren Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK Be Eau De Toilette 200ml Spray" udgave

En dejlig mild, diskret og alligevel forfriskende duft der ikke er lige så markant som f.eks. CK One. Hvis man gerne vil dufte godt og friskt uden at det skal være for voldsomt....så er dette en god parfume.

Calvin Klein Downtown Body Lotion 200mlRigtig god lotion.
Jane Røge,
Anmeldelse af "Calvin Klein Downtown Body Lotion 200ml" udgave

Endnu en god lotion fra Calvin Klein! En rigtig lækker lotion! Jeg er meget glad for duften!Lotionen trænger hurtigt ind i huden.

Calvin Klein Sheer Beauty Body Lotion 150mlDejlig duftende lotion.
Jane Røge,
Anmeldelse af "Calvin Klein Sheer Beauty Body Lotion 150ml" udgave

Calvin Kleins body Lotion er virkelig god! Dejlig duft og trænger hurtigt ind i huden! Får efter et par dage bugt med tør hud!

Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml SpraySkøn sommerduft!
Gül Tokmak,
Anmeldelse af "Calvin Klein IN2U Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Jeg har aldrig før brugt calvin klein, men første gang jeg prøvede at dufte til det, vidste jeg bare at denne måtte jeg eje. Skøn parfume og til en skøn pris :)

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 100ml SprayLuksus til god pris.
Susan Sørensen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Den kendte kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her.

Calvin Klein CK One Red Edition for Her Gavesæt 100ml EDT + 100ml Body Wash GelTidløs sommer duft.
Per Vinther,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One Red Edition for Her Gavesæt 100ml EDT + 100ml Body Wash Gel" udgave

Utrolig velduftende hele dagen. Ligner meget de andre One produkter, bare med lidt mere blomster duft. Frisk og dejlig hele dagen. Kan bruges både til ung og modne piger. Utrolig billig pris for et moderne produkt. Vil absolut købe den igen:-))

Calvin Klein CK One 100ml EDT + Media Pung/TaskeRigtig godt :-)
Camilla Luneborg,
Anmeldelse af "Calvin Klein CK One 100ml EDT + Media Pung/Taske" udgave

parfumen er helt fantastisk og er den eneste min kæreste vil bruge. Den dufter simpelthen SÅ GODT! Hvad angår levering så tog det en del længere tid end forventet så man skal lige sætte de der 14 dage af :-) fordi pakken skal med flypost. Ud over det var den rigtig godt pakket ind! God bedkyttende kasse. Da parfumen ligger inde i tasken får man ikke en æske med til parfumen, hvilket er lidt øv. Men ud over det rigtig godt det hele.

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein Euphoria Eau de Parfum
Simone Egebjerg Muusmann,
Anmeldelse af "Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum er en af mine favoritter i parfume verden, den er så god og ikke for kraftig i duften.

Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 50ml SprayVidunderlig duft
Lajla Frederiksen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Reveal Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

En lækker blid duft. Den egner sig nok ikke til de helt unge piger. Er en voksen duft.

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 100ml SprayEn af mine årelange favoritter
H. Thy Iversen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Dette er en af mine favoritdufte som jeg altid har en flaske åben af, selvom jeg også prøver nye dufte. Den holder længe uden at være tung eller kraftig.

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayCalvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum
Mette Brauer,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Helt igennem som forventet, denne Eau de parfume dufter bare så dejligt friskt og holder rigtig længe.helt sikkert noget jeg vil købe igen

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml SprayMin favorit en del af mig
Linda Birk Fallesen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Bruger den hver dag, har en duft der gør hverdagen meget nemmer, super skøn, kan ikke bruge andet, da den er en del af mig, som jeg aldrig vil undværer,

Calvin Klein Eternity 25th Anniversary Edition for Women Eau de Parfum 100ml Spraysuper grundparfume
Palle Holm Pedersen,
Anmeldelse af "Calvin Klein Eternity 25th Anniversary Edition for Women Eau de Parfum 100ml Spray" udgave

Købt til kæresten som fødselsdagsgave. Rigtig god, raffineret men diskret. Et grundelement i hendes udstyr.

Calvin Klein tidslinje

1984
2020
2019
2019
CK One Summer 2019
CK ONE SUMMER 2019

CK One Summer 2019 fra Calvin Klein er en aromatisk akvatisk duft...

2018
2018
CK One Summer 2018
CK ONE SUMMER 2018

CK One Summer 2018 by Calvin Klein er en sød og frugtagtig duft...

Obsessed for Women Intense
OBSESSED FOR WOMEN INTENSE

Obsessed for Women Intense af Calvin Klein er en aromatisk og...

Women
WOMEN

Women fra Calvin Klein er en blomsterrig duft med hints a musk...

2017
2017
CK All
CK ALL

CK All by Calvin Klein er en citrus duft til både kvinder og...

CK One Summer 2017
CK ONE SUMMER 2017

CK One Summer 2017 by Calvin Klein er en frisk krydderet duft til...

ETERNITY SUMMER 2017

Eternity Summer 2017 by Calvin Klein er en nlomstret træduft til...

Euphoria Pure Gold
EUPHORIA PURE GOLD

Euphoria Pure Gold af Calvin Klein er en orientalsk blomsterduft...

Obsessed for Women
OBSESSED FOR WOMEN

Obsessed for Women af Calvin Klein er en aromatisk duft til...

2016
2016
CK One Gold
CK ONE GOLD

CK One Gold fra Calvin Klein er en skov duft til både mænd og...

CK One Summer 2016
CK ONE SUMMER 2016

CK One Summer 2016 by Calvin Klein er en citrus unisex duft. Den...

CK2
CK2

CK2 fra Calvin Klein er en frisk, træagtig og ozonisk...

Deep Euphoria
DEEP EUPHORIA

Deep Euphoria by Calvin Klein er en blomstret duft til...

Eternity Intense
ETERNITY INTENSE

Eternity Intense af Calvin Klein er en blomsterduft til...

Euphoria Collector Edition
EUPHORIA COLLECTOR EDITION

Euphoria Collector Edition af Calvin Klein er en orientalsk...

Obsession Summer
OBSESSION SUMMER

Obsession Summer by Calvin Klein er en blomsteret og træagtig...

2015
2015
CK One Summer 2015
CK ONE SUMMER 2015

CK One Summer 2015 af Calvin Klein er en aromatisk citrus-agtig...

Eternity Now
ETERNITY NOW

Eternity Now fra Calvin Klein til kvinder kendetegnes på sin...

Eternity Summer 2015
ETERNITY SUMMER 2015

Eternity Summer 2015 af Calvin Klein er en blomstret akvatisk...

Euphoria Essence Woman
EUPHORIA ESSENCE WOMAN

Euphoria Essence er en blomstret - frugtagtig og orientalsk duft...

2014
2014
CK One Red Edition for Her
CK ONE RED EDITION FOR HER

CK One Red af Calvin Klein er en blomstret og frugtagtigt duft...

CK One Summer 2014
CK ONE SUMMER 2014

CK One Summer 2014 af Calvin Klein er en citrusagtig aromatisk...

Endless Euphoria
ENDLESS EUPHORIA

Endless Euphoria af Calvin Klein er en blomstret frugtagtig duft...

ETERNITY 25TH ANNIVERSARY EDITION FOR WOMEN

Eternity 25th Anniversary Edition for Women af Calvin Klein er en...

Eternity Night
ETERNITY NIGHT

Eternity Night af Calvin Klein er en blomstret, frugtig, og...

Eternity Summer 2014
ETERNITY SUMMER 2014

Eternity Summer 2014 af Calvin Klein er en blomstret og frisk...

Euphoria Gold
EUPHORIA GOLD

Euphoria Gold af Calvin Klein er en orientalsk og blomstret duft...

Reveal
REVEAL

Reveal af Calvin Klein er en blomstret træagtig duft til...

2013
2013
Downtown
DOWNTOWN

Downtown af Calvin Klein er en blomstret og træagtig duft til...

Eternity Summer 2013
ETERNITY SUMMER 2013

Eternity Summer 2013 af Calvin Klein er en blomstret akvatisk...

Sheer Beauty Essence
SHEER BEAUTY ESSENCE

Calvin Klein Sheer Beauty Essence er en blomstret duft til...

2012
2012
Eternity Aqua
ETERNITY AQUA

Eternity Aqua for Women af Calvin Klein. Dette er en frisk,...

Sheer Beauty
SHEER BEAUTY

Sheer Beauty af Calvin Klein er en frisk blomsterduft til...

2011
2011
CK One Shock
CK ONE SHOCK

CK One Shock af Calvin Klein er en sød frugtagtig duft til...

CK One Shock
CK ONE SHOCK

CK One Shock af Calvin Klein er krydret og aromatisk duft til...

Forbidden Euphoria
FORBIDDEN EUPHORIA

Forbidden Euphoria af Calvin Klein er en blomster- og frugtagtig...

2010
2010
Beauty
BEAUTY

Beauty by Calvin Klein er en blomstret træ duft til...

CK BE WE ARE ONE

CK Be We Are One af Calvin Klein er en floral og aromatisk duft...

CK ONE SUMMER 2010

Den nye summer duft fra Calvin Klein, CK One Summer 2010, er...

2009
2009
EUPHORIA SPRING TEMPTATION LIMITED-EDITION

Euphoria Spring Temptation er en sær udgave fra Calvin Klein,...

2008
2008
Euphoria Crystal Shimmer Edition
EUPHORIA CRYSTAL SHIMMER EDITION

Euphoria Crystal Shimmer Edition af Calvin Klein er en...

Secret Obsession
SECRET OBSESSION

Secret Obsession by Calvin Klein er en orientalsk blomsterduft...

2007
2007
Euphoria Crystalline
EUPHORIA CRYSTALLINE

Euphoria Crystalline af Calvin Klein er en blomsterduft til...

IN2U
IN2U

IN2U by Calvin Klein er en frisk aromatisk duft til...

2006
2006
Eternity Aqua
ETERNITY AQUA

Eternity Aqua af Calvin Klein er en frisk og træagtig duft til...

Euphoria Blossom
EUPHORIA BLOSSOM

I 2006 udgav Calvin Klein Euphoria Blossom. Det er en yderst...

2005
2005
CK Free
CK FREE

CK Free til mænd fra Calvin Klein tillader mænd i alle aldre og...

Euphoria
EUPHORIA

Euphoria by Calvin Klein er en blomsterduft til...

Obsession Night
OBSESSION NIGHT

Obsession Night af Calvin Klein er en frisk, blomstret træ duft...

2004
2004
Eternity Moment
ETERNITY MOMENT

Calvin Klein Eternity Moment er en frisk blomsterduft til...

2003
2003
Eternity Purple Orchid
ETERNITY PURPLE ORCHID

Eternity Purple Orchid af Calvin Klein er en blomstret og...

2002
2002
SHEER OBSESSION

Sheer Obsession parfumen fra Calvin Klein er en lettere version...

2000
2000
Euphoria
EUPHORIA

Euphoria Men – Denne vanedannende, friske orientalske parfume...

Truth
TRUTH

Truth fra Calvin Klein er en frisk, blomstret træduft til...

1997
1997
Contradiction
CONTRADICTION

Contradiction fra Calvin Klein er en blomstret træ duft til...

1996
1996
CK Be
CK BE

CK Be by Calvin Klein er en frisk, blomstret og aromatisk træ...

1993
1993
CK One
CK ONE

CK One by Clavin Klein er en frisk aromatisk citrus duft til...

1991
1991
Escape
ESCAPE

Calvin Klein Escape er en blomster- og frugtagtig duft til...

1989
1989
Eternity
ETERNITY

Eternity af Calvin Klein er en frisk, blomstret aromatisk træ...

1988
1988
Eternity
ETERNITY

Eternity af Calvin Klein er en frisk og aromatisk duft til...

1987
1987
Obsession
OBSESSION

Calvin Klein Obsession er en aromatisk og træagtig duft for...

1985
1985
Obsession
OBSESSION

Obsession af Calvin Klein er en orientalsk, træagtig duft til...

Calvin Klein
Kollektioner
PRIS FRA
213 kr
Calvin Klein Beauty
BEAUTYBeauty by Calvin Klein er en blomstret træ duft til...
PRIS FRA
68 kr
Calvin Klein CK All
CK ALLCK All by Calvin Klein er en citrus duft til både kvinder og...
PRIS FRA
84 kr
Calvin Klein CK Be
CK BECK Be by Calvin Klein er en frisk, blomstret og aromatisk træ...
PRIS FRA
84 kr
Calvin Klein CK Free
CK FREECK Free til mænd fra Calvin Klein tillader mænd i alle aldre og...
PRIS FRA
78 kr
Calvin Klein CK One
CK ONECK One by Clavin Klein er en frisk aromatisk citrus duft til...
PRIS FRA
166 kr
Calvin Klein CK One Gold
CK ONE GOLDCK One Gold fra Calvin Klein er en skov duft til både mænd og...
PRIS FRA
248 kr
Calvin Klein CK One Platinum Edition
PRIS FRA
160 kr
Calvin Klein CK One Shock
CK ONE SHOCKCK One Shock af Calvin Klein er en sød frugtagtig duft til...
PRIS FRA
174 kr
Calvin Klein CK One Shock
CK ONE SHOCKCK One Shock af Calvin Klein er krydret og aromatisk duft til...
PRIS FRA
219 kr
Calvin Klein CK One Summer 2017
CK ONE SUMMER 2017CK One Summer 2017 by Calvin Klein er en frisk krydderet duft til...
PRIS FRA
174 kr
Calvin Klein CK One Summer 2018
CK ONE SUMMER 2018CK One Summer 2018 by Calvin Klein er en sød og frugtagtig duft...
PRIS FRA
160 kr
Calvin Klein CK One Summer 2019
CK ONE SUMMER 2019CK One Summer 2019 fra Calvin Klein er en aromatisk akvatisk duft...
PRIS FRA
137 kr
Calvin Klein CK2
CK2CK2 fra Calvin Klein er en frisk, træagtig og ozonisk...
PRIS FRA
143 kr
Calvin Klein Contradiction
CONTRADICTIONContradiction fra Calvin Klein er en blomstret træ duft til...
PRIS FRA
131 kr
Calvin Klein Deep Euphoria
DEEP EUPHORIADeep Euphoria by Calvin Klein er en blomstret duft til...
PRIS FRA
93 kr
Calvin Klein Downtown
DOWNTOWNDowntown af Calvin Klein er en blomstret og træagtig duft til...
PRIS FRA
192 kr
Calvin Klein Endless Euphoria
ENDLESS EUPHORIAEndless Euphoria af Calvin Klein er en blomstret frugtagtig duft...
PRIS FRA
222 kr
Calvin Klein Escape
ESCAPECalvin Klein Escape er en blomster- og frugtagtig duft til...
PRIS FRA
79 kr
Calvin Klein Eternity
ETERNITYEternity af Calvin Klein er en frisk og aromatisk duft til...
PRIS FRA
83 kr
Calvin Klein Eternity
ETERNITYEternity af Calvin Klein er en frisk, blomstret aromatisk træ...
PRIS FRA
230 kr
Calvin Klein Eternity Aqua
ETERNITY AQUAEternity Aqua af Calvin Klein er en frisk og træagtig duft til...
PRIS FRA
170 kr
Calvin Klein Eternity Intense
ETERNITY INTENSEEternity Intense af Calvin Klein er en blomsterduft til...
PRIS FRA
126 kr
Calvin Klein Eternity Moment
ETERNITY MOMENTCalvin Klein Eternity Moment er en frisk blomsterduft til...
PRIS FRA
216 kr
Calvin Klein Eternity Now
ETERNITY NOWEternity Now fra Calvin Klein til kvinder kendetegnes på sin...
PRIS FRA
117 kr
Calvin Klein Euphoria
EUPHORIAEuphoria by Calvin Klein er en blomsterduft til...
PRIS FRA
76 kr
Calvin Klein Euphoria
EUPHORIAEuphoria Men – Denne vanedannende, friske orientalske parfume...
PRIS FRA
144 kr
Calvin Klein Euphoria Blossom
EUPHORIA BLOSSOMI 2006 udgav Calvin Klein Euphoria Blossom. Det er en yderst...
PRIS FRA
383 kr
Calvin Klein Euphoria Essence Woman
EUPHORIA ESSENCE WOMANEuphoria Essence er en blomstret - frugtagtig og orientalsk duft...
PRIS FRA
456 kr
Calvin Klein Euphoria Gold
EUPHORIA GOLDEuphoria Gold af Calvin Klein er en orientalsk og blomstret duft...
PRIS FRA
218 kr
Calvin Klein Forbidden Euphoria
FORBIDDEN EUPHORIAForbidden Euphoria af Calvin Klein er en blomster- og frugtagtig...
PRIS FRA
157 kr
Calvin Klein IN2U
IN2UIN2U by Calvin Klein er en frisk aromatisk duft til...
PRIS FRA
68 kr
Calvin Klein Obsessed for Women
OBSESSED FOR WOMENObsessed for Women af Calvin Klein er en aromatisk duft til...
PRIS FRA
149 kr
Calvin Klein Obsession
OBSESSIONObsession af Calvin Klein er en orientalsk, træagtig duft til...
PRIS FRA
86 kr
Calvin Klein Obsession
OBSESSIONCalvin Klein Obsession er en aromatisk og træagtig duft for...
PRIS FRA
185 kr
Calvin Klein Obsession Night
OBSESSION NIGHTObsession Night af Calvin Klein er en frisk, blomstret træ duft...
PRIS FRA
190 kr
Calvin Klein Reveal
REVEALReveal af Calvin Klein er en blomstret træagtig duft til...
PRIS FRA
167 kr
Calvin Klein Secret Obsession
SECRET OBSESSIONSecret Obsession by Calvin Klein er en orientalsk blomsterduft...
PRIS FRA
117 kr
Calvin Klein Truth
TRUTHTruth fra Calvin Klein er en frisk, blomstret træduft til...
PRIS FRA
123 kr
Calvin Klein Women
WOMENWomen fra Calvin Klein er en blomsterrig duft med hints a musk...