10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Yes I Am Pink First af Cacharel

Per Side
Sorter
Yes I Am Pink First af Cacharel er en blomstret duft med frugt noter til kvinder.

Mundvandende toner af pære og hindbær ledsages af en buket med jasmin, appelsinblomst og ingefærblomst i hjertet. Pink First's base er sammensat af de samme krydrede og cremet toner som forgængeren - varm mælk, kardemomme, sandeltræ med et nyt syntetisk strejf af ambrox.

Denne sjove og flirtende flaske af Yes I am ligger i den samme læbestiftformede flaske med quiltet og smokey glas som den originale version. Denne udgave er lettere, friskere og endnu mere legende, en perfekt duft til kvinder, der altid kan finde et lys i mørket.

Yes I Am Pink First blev lanceret af Cacharel i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.