10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lou Lou af Cacharel

Per Side
Sorter
Lou Lou by Cacharel er en blomstret og krydderet duft til kvinder.

Lou Lou præsentere pudderede noter af tiare blomst, jasmin, mimose, ylang ylang og citrus frugter på en røget base af sandeltræ, vanilje, tonkabønner, iris og røgelse. Denne klassike parfume er inspireret af karakteren Lulu, en danser spillet af Louise Brooks i stumfilmen Pandora's Box fra 1928. Efter Lou Lous ekstraordinære success, lavede Cacharel også et blomstret halstørklæde, inspireret af parfume boksen. Duften er blevet udgivet i Eau de Parfum, og også som en del af miniature gavesæt, sammen med andre klassikere så som Anais Anais og Amor Amor.

Lou Lou by Cacharel blev lanceret i 1987.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.