10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Amor Amor af Cacharel

Per Side
Sorter
Amor Amor af Cacharel er en frisk, blomsteragtig og aromatisk duft til kvinder.

Efter succesen med den ikoniske Anaïs Anaïs og andre populære parfumer som Noa og Gloria, giver Cacharel en lidenskabelig kærlighedserklæring med Amor Amor. Denne friske og ungdommelige duft åbner op med en spræng af lækre frugtagtige noter bestående af solbær, saftig blodorange, mandarin, kassia, tangy grapefrugt og bergamot. Blomsterhjertet er en dejlig blanding af abrikos, delikat jasmin, liljekonval, liljekonval, lilje og rose, mens basen er en varm blanding af musk, sandeltræ, cedertræ, tonka bønne, sensuel vanilje og ambergris.

Amor Amor er den ultimative duft af lyst og impuls inspireret af kærlighed ved første øjekast. Det leveres i en rød glasflaske med et rosesymbol, der repræsenterer den romantiske, men alligevel sjove karakter af denne parfume.

Amor Amor blev lanceret af Cacharel i 2003.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.