Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Cacharel Parfume & Dufte til Hende

En af de mest trendy modehuse der er at finde på catwalken er mode giganten Cacharel. De har parfumer, tilbehør og stilfuld tøjdesigns der er elsket verden over. Cacharel blev grundlagt i 1962 af den franske designer, Jean Bousquet. Navnet, Cacharel, er den lokale dagligdags betegnelse for Anas querquedula (som er en lille and tilhørende Camargue-regionen i Frankrig). Cacharel satte sit første præg på modeverden i 1963, da den havde en af sine lyserøde skjorter på det berømte modeblad Elle, og gennem 70’erne voksede Cacharel’s omdømme enormt.

Bousquet far var symaskine sælger, hvilket gav Bousquet en masse muligheder for at møde designere og arbejde med klæder. Han brugte sine tidligere år fordybet i at designe tøj og var uddannet skrædder i en meget ung alder. Dette førte ham videre i livet hvor han brugte to år på at designe damemode, før han bosatte sig i paris hvor han eventuelt fik sit eget modehus i Le Marais. Det var succesen fra hans første kollektion her der gav ham ideen til det velkendte mærke Cacharel.

Efter deres succes i Elle (mode bladet) og lanceringen af den nu berømte lyserøde skjorte (seersucker blouse) fulgte Cacharel i fodsporet af så mange andre kendte og berømte modehuse. De begyndte at designe parfumer. I starten var deres dufte mest til kvinder, og i 1978 fik Bousquet det kendte mærke L'Oreal til at designe deres første parfume. Det blev til den ikoniske duft, Anais Anais som var, og stadig er, en af de mest feminine dufte med en rig base af blomster.

Bousquet blev hurtig klar over at der var meget at tjene på at lave dufte så han har sidenhen udgivet en række nye dufte, med flere nye varianter hvert år. Nogle af hans mest kendte dufte er Loulou (1987), Eden (1994), Loulou Blue (1995), Eau d'Eden (1996), Noa (1998), Gloria (2002), Amor Amor (2003), Amor Amor Eau Fraiche (2005 & 2006), Noa Perle (2006)og Promesse (2005).

Det er ikke bare inden for parfume at Cacharel har succes, deres damemode er verdenskendt og mange kendte skuespillerinder samt andre berømtheder er ofte at finde i Cacharel’s designs. Ofte er det de unge Cacharel stiler mod, men ældre stjerner såsom Meryl Streep kan ofte også findes i de fantastiske klæder som Cacharel har designet.
Vis Mere