10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Omnia af Bvlgari

Per Side
Sorter
Omnia er en orientalsk duft til kvinder af Bvlgari.

Denne dristige og genkendelige duft smelter forskellige kulturelle elementer sammen og skaber en unik feminin duft der repræsenterer alle verdens kvinder. Selvom det er en moderne duft, er den lys og kraftig.

Den krydrede blanding af chai, muskatnød, ingefær og peber smelter sammen i harmoni med mandarin og appelsin sammen med blomster noter, hvid chokolade og tonkabønner. Det fanger essensen af ​​kvindelighed i en effektiv blanding. Duften kommer i den unikke metal- og glasflaske i Omnia serien og var det første produkt i denne meget succesfulde serie af Bvlgari dufter.

Omnia blev lanceret i 2003.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.