10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Omnia Crystalline af Bvlgari

Per Side
Sorter
Omnia Crystalline af Bvlgari er en blomstret og træagtig duft til kvinder.

Inspireret af krystallers renhed og glødende klarhed, blev denne fængslende duft skabt af mesteren Alberto Morillas og er beregnet til en strålende og feminin kvinde.

Denne friske og lette parfume åbner med noter af energisk bambus og saftigt og eksotisk asiatisk nashi efterfulgt af et blødt hjerte af delikat lotusblomst, cassia og te på en skovagtig, men orientalsk base af cremet muskus, oakmoss og krydret guaiac træ.

På grund af den store efterspørgsel skabte Morillas Eau de Parfum næsten 10 år senere (2013) med det formål at gøre duften endnu rigere, mere raffineret og endnu mere luksuriøst end originalen. Formen på flasken er den karakteristiske og ikoniske metal facade, der karakteriserer Omnia-samlingen med hvide og krystal detaljer.

Bvlgari Omnia Crystalline blev lanceret i 2005.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.