10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Omnia Amethyste af Bvlgari

Per Side
Sorter
Omnia Amethyste af Bvlgari er en blomster og træagtig duft til kvinder.

Denne modne og stemningsfulde duft blev inspireret af ametysten, en violet ædelsten, som plejede at være en juvel for konger og dronninger.

Først vil du blive beruset af den forfriskende og saftige lyserøde grapefrugt, der sammen med de grønne noter repræsenterer de øverste toner af denne duft efterfulgt af et hjerte af glødende bulgarsk rose og delikat iris.
Duften bliver afsluttet med træagtige noter og en blomstrende buket af heliotrope.

Denne elegante og forførende parfume passer primært til dagbrug, men tilpasser sig godt til forskellige situationer. Den kommer i den karakteristiske flaske fra Omnia-samlingen med violette detaljer for at minde om amethystens farve. Næsen bag duften er Alberto Morillas.

Omnia Amethyste blev lanceret af Bvlgari i 2007.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.