10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Goldea af Bvlgari

Per Side
Sorter
Goldea fra Bvlgari er en orientalsk blomsterduft for kvinder.

Denne musky duft åbner med noter af krystal moskus, appelsinblomst, hindbær og bergamot, inden den udvikler sig til et sensuelt hjerte af gylden moskus, ylang-ylang og jasmin. Efter et par timer tørrer duften ned for at afsløre dens base lavet af fløjlsagtig moskus, rav, patchouli og egyptisk papyrus.

Bvlgari skabte denne parfume som en hyldest til den gyldne gudinde for skønhed og sol. Dette er afbildet i navnet, en kombination af guld og det latinske ord Dea, der betyder Gud, og i den runde gyldne hætte, der ligner solen. Den brasilianske supermodel Isabeli Fontana er ansigtet til Goldeas kampagne.

Goldea af Bvlgari blev lanceret i 2015.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.