Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Bvlgari Parfume & Dufte til Hende

Bvlgari, udtales som Bulgari, er en luksus italiensk modehus, der blev grundlagt af Sotirios Voulgaris i 1884. Selskabets navn stammer fra stifterens efternavn og selv om det udtales som et "U" i den klassiske alfabet, vises navnet skrevet med et »V« istedet da det er et symbol for arv på latinsk. Voulgaris blev født i Grækenland og begyndte sin karriere som guldsmed. I 1877 forlod han Grækenland, og efter et kort stop i Korfu og Napoli endte han i Rom, hvor han grundlagde virksomheden Bvlgari et par år senere.

Som med så mange andre italienske traditioner er Bvlgari mærket en familiedrevet virksomhed. Voulgaris fik hjælp af hans sønner til at åbne selskabets flagskib butik i 1905, som snart skulle vokse sig stor og berømt og give Voulgaris familien en meget velstående karriere indenfor modebranchen. Ikke tilfreds med at holde Bvlgari’s succes indenfor et land indledte Voulgaris barnebarn Gianni, der dengang var formand og administrerende direktør for selskabet, den internationale ekspansion af mærket ved at lancere butikker i New York, Genève, Monte Carlo og Paris i 1970'erne og dette viste sig at være starten på en meget lukrativ og blomstrende tid for virksomheden.

Gianni fokuseres mere på produktets design end nogensinde før og besluttede at Bvlgari mærke ikke blot skulle holdes indenfor kvinders smykker, for hvilke det er nok bedst kendt for, men at det også skulle branche ud til andre luksusmærke. I dag er Bvlgari et mangfoldigt mærke der blandt andet producere ure til både mænd og kvinder, tilbehør, parfumer og aftershaves såvel som at eje hoteller. Den første parfume til kvinder blev kaldt "Bvlgari Eau Fraiche" (1997) og er stadig en klassiker bestseller fra Bvlgari i dag på grund af dens tidløse blomster og citrus duft, der gør den ideel til hverdagsbrug.

Andre populære kvinder parfumer omfatter BLV til kvinder linjen (2000 - 2010), Bvlgari Jasmin Noir linjen (2008 - 2012) sammen med den ideelle "ny mor” gave, der er alkohol fri ”Petits et Mamans” fra 1997, og naturligvis den altid populære parfume ”Rose Essentielle Bvlgari ”(2006), som har noter af en skøn buket af velduftende rose blandet med sandeltræ og patchouli, en sanselig og dvælende duft der er en ren fornøjelse at have på.

Såvel som deres, må man sige, utrolig succesfulde iværksætteres succes, har Bvlgari mærket også etableret sig som en vigtig bidragyder i samfundet der er drevet af deres faste etiske familie værdier. I årene 2009 og 2011 donere Bvlgari 13 millioner euro til velgørenhenden ” Save The Children”, de mange penge har forsynet rehabiliteringsaktiviteter i over 200 skoler og har haft en meget positiv effekt på fremtiden for disse børn.
Vis Mere