10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

The Beat af Burberry

Per Side
Sorter
The Beat af Burberry er en grøn, citrus duft til kvinder.

Denne forfriskende duft introduceres med noter af mandarin, bergamot, kardemomme og pink peber, efterfulgt af toner af te, klokkeblomst og iris, der passer perfekt til bunden af moskus, cedertræ og vetiver.

Skaberne bag kvindernes Burberry-duft er Dominique Ropion, Oliver Polge og Beatrice Piquet. De blev inspireret af musik, især band som Kasabian, Arctic Monkeys og Fratellis, hvilket afspejles i navnet, The Beat. Flasken er designet af Baron og Bailey og repræsenterer det ikoniske Burberry tørklæde.

The Beat blev lanceret af Burberry i 2008.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.