10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

My Burberry af Burberry

Per Side
Sorter
My Burberry fra Burberry er en blomsterduft til kvinder.

Den åbner op med sweet pea, bergamot og citruser, duften udvikler sig på en buket af geranium, freesia, gardenia og kvede, afsluttet med noter af rose og patchouli.

My Burberry dufter som en forårshave efter regnen; Amerikansk parfumer og næse bag duften Francis Kurkdjian hentede inspiration fra Londons byhaver og den britiske havekunst. Engelsk modeller Cara Delevingne og Kate Moss er ansigterne for kampagnen, iført den ikoniske Burberry trench coat.

My Burberry Eau de Parfum blev lanceret i 2014 og efterfulgt af Eau de Toilette et år senere. Dette er en friskere version af EDP, der indeholder topnoter af swwet pea og geranium, et blomsterhjerte af freesia og pæon og en base af rose og musk.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.