10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

My Burberry Blush af Burberry

Per Side
Sorter
My Burberry Blush fra Burberry er en blomsterduft til kvinder.

Duften har en frisk, syrlig åbning af granatæble og citron, inden den falder ned i et meget feminint hjerte af geranium, æble og rose. Basen er en blomsterblanding af jasmin og wisteria. My Burberry Blush vil blive sig på din hud i timevis, det er en perfekte glimtrende, friske, frugtagtige blomsterduft og vil snart blive en af dine yndlingsparfumer.

Den lyserøde væske leveres i en yndig tung, lyserød glasflaske med et bånd og en horn-hætte. Let hævede guldbogstaver på fronten af flasken føjer til elegancen - helt sikkert en flaske der kan vises frem.

My Burberry Blush blev lanceret af Burberry i 2017.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.