10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Burberry Parfume & Dufte til Hende

Det luksuriøse modehus har et smukt udvalg af Burberry dufte til kvinder. Her hos Parfume Klik, tilbyder vi forskellige Burberry parfumer, så du kan shoppe alle dine favoritter til gode priser. Se vores kollektion af billige Burberry Eau de Parfum, gavesæt og meget mere.

Burberry's historie

Burberry blev grundlagt i 1856 og er et af de førende og ikoniske modehuse, der er vokset i den britiske mode- og designindustri. Mærket er berømt for et af de mest karakteristiske og mest kopierede motiver nogensinde, og arbejdede hårdt for at differentiere sig fra resten af modeverdenen ved at sælge ikke kun tøj, men også tilbehør - det mest berømte er deres trenchcoat. "Burberry" er det originale navn på dette London designhus med deres første butik, der åbnede i London i 1891, men de skiftede hurtigt navn til "Burberrys", efter mange af deres kunder begyndte at kalde dem "Burberrys of London" . I 1998 ændrede Burberry's deres marketingnavn tilbage til Burberry.

Udover deres modelinje og tilbehør tilbyder mærket en eksklusiv serie Burberry-dufte til mænd og kvinder, med mange flasker, der er dekoreret med firmaets signatur tartan. Den første Burberry parfume til damer dukkede op i 1991, og de har nu over 30 dufte til kvinder i deres samling, som My Burberry, Burberry Body og Burberry London. Se på vores samling af billige Burberry-parfumer til hende og find en duft, der er perfekt til dig.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.