10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Rainbow Fantasy af Britney Spears

Per Side
Sorter
Rainbow Fantasy af Britney Spears er en sød, blomsterduft til kvinder.

Duften åbner med sjældne noter af australsk finger lime, saftigt cloudberry og pæreblade, duftens blomsterhjerte blomstrer med jasmin, vandlilje og pæon, mens basen består af træ toner, crystal amber og sødt cotton candy.

Denne udgave er den nyeste tilføjelse til Britney Spears Fantasy-familien, som først blev lanceret i 2005. Rainbow Fantasy præsenteres i den ikoniske Fantasy-flacon med glitrende Swarovski-krystaller, men i en spændende ny flerfarvet udgave.

Rainbow Fantasy blev lanceret af Britney Spears i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.