10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Fantasy af Britney Spears

Per Side
Sorter
Fantasy by Britney Spears er en sød frugt duft til kvinder.

Fantasy er den anden duft fra Britney, og samtidig ofså en af hendes mest succesfulde. Duften indeholder en et mix a frugt noter af rød litchi, gylden kvæde og kiwi, efterfulgt af jasmin, hvid chocolade og orkidé, på en base af orris rod, musk og træ. popstjernen var selv en del af den eventyr inspirerede reklame for duften, og har siden udgivet mange efterfølgere af denne duft, så som Circus Fantasy og Hidden Fantasy.

Fantasy blev lanceret i 2005.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.