Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Britney Spears Parfume & Dufte til Hende

Britney Spears er en af de mest berømte og ikoniske kvindelige berømtheder i det 21. århundrede pophistiorie. Britney blev født i begyndelsen af 80'erne og blev hurtig kendt i en ung alder. Hun lavede en del sange og coaching for andre før hun flyttede til New York med hendes mor og søstre. I New York fik hun hendes første professionelle rolle på scenen og i flere reklamer. I en alder af 16 fik hun hendes første pladekontrakt og har sidenhen haft stor succes med mange af hendes sange, hun kan blandt andet prale af at have det bedst sælgende første album fra en kunstner nogensinde.

Brietney’s debut album solgte over 10 millioner eksemplarer på blot et år, hvilket betød at Britney var den bedst sælgende teenager kunstner nogensinde. Britney elskede berømelsen og baskede sig i mediernes søgelys, der dog ikke altid var lige venlige over for hende. Blandt andet var de efter hende da hun viste sig i en af hendes musik videoer med ikke ret meget tøj på. Medierne sagde at Britney ikke længere var en god rollemodel for hendes unge fans, men Britney slog tilbage med at hun var en ung kvinde og var træt af at skulle sammenlignes med alle de andre kvindelige kunstnere der fantes inden for den daværende ”bubblegum pop” kultur og at hun ville kæmpe for hendes indiviulatitet.

For Britney var det ikke nok at være en global super stjerne, hun havde også en god forretningshjerne på hendes skuldre, så i 2004 udgav hun hendes første parfume, Curious. Curious blev skabt i samarbejde med Elizabeth Arden og slog rekorden for den højeste første-uges indtjening for en kendis parfume. I 2009 havde Britney udgivet yderligere 7 dufte og flere kommer til hvert år. Britnes har formået at slå sig fast som et godt pålideligt parfumenavn. Du går sjældent galt med en af hendes dufte.

Kvinder og piger, teenagere og rock chicks - de flokkes alle til når Britney udgiver en ny duft. Curious fra 2004 er stadig en af de bedst sælgende dufte. Det er en livlig, let og boblende frugtagtig blomsterduft der er rettet mod dem i tyverne. Den repræsenterer Britney’s mening om hende selv og hendes kammerater i den alder - at hun var en nysgerrig kvinder, der var romantisk på hendes egen måde, samtidig med at hun var uafhængig, fræk og ikke bange for en risiko. Curious blev et øjeblikkeligt hit hos folk, men ligesom med alt fra denne superstjerne var det ikke uden sin kritik, dette har dog ikke stoppet Britney fra at sælge over en million flasker af Curious i de første fem år af duftens levetid. Britney har haft hendes op og nedture, for det meste i mediernes søgelys, men hun beviser gang på gang at hun absolut er en superstjerne der formår at vende hendes nedture til opture og mon ikke Britney stadig er at findes i mediernes søgelys når hun runder de 90?
Vis Mere