10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Britney Spears Parfume & Dufte til Hende

Britney Jean Spears, født den 2. december i 1981 i en lille by i Amerika kaldet Kentwood. Hun optrådte med at synge og danse i en ung alder og fik en plads i det kendte landsdækkende TV show ”The New Mickey Mouse Club” i en alder a bare otte år.
Dette blev begyndelsen på en utrolig karriere indenfor pop musik, Hun er i dag en anerkendt stjerne med egne parfumer kaldet Curious, Fantasy, Midnight Fantasy og believe.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.