10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Place Vendome af Boucheron

Per Side
Sorter
Place Vendôme af Boucheron er en orientalsk blomsterduft for kvinder.

Place Vendôme EDP og Place Vendôme EDT er to forskellige dufte, men begge er lige smukke.

Place Vendôme Eau De Parfum er en rigere, varmere og sødere duft end EDT-versionen med en åbning af honning og appelsinblomst, der er perfekt afbalanceret af de lette antydninger af peber, trøffel, jasmin og rose. Cedertræ og benzoin i basen sikrer, at Place Vendôme EDP er en godt afrundet duft.

Place Vendôme Eau De Toilette er en blød, frisk, gnistrende blomsterduft med en citrusåbning og musky undertoner. Den er sød, men uden at bliver for meget. Den er elegant, klassisk og vidunderlig.

Det er en flaske, der fortjener forreste række i enhver duftkollektion; en tung facetteret glasflaske, der symboliserer over 150 års lys og perler, der er kommet ud af Boucheron-huset.

Place Vendôme EDP og EDT blev begge lanceret i 2013.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.