10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jaipur Bouquet af Boucheron

Per Side
Sorter
Jaipur Bouquet fra Boucheron er en orientalsk blomsterduft designet til kvinder.

Fejr Indiens rigdom med Jaïpur Bouquet, inspireret af de sprudlende farver, eksotiske ædelsten og smukke blomster fra Rajasthan. Duften har en frisk åbning fuld af modne, frodige grapefrugter, citroner og mangoblader, der hurtigt følges af en skøn blomsterbuket med jasmin, iris og rosenblade. De lyse blomster noter er omfavnet af den varme base med kashmir træ, sandeltræ og patchouli.

Jaïpur Bouquet blev lanceret af Boucheron i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.