10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Boucheron af Boucheron

Per Side
Sorter
Boucheron af Boucheron er en orientalsk duft til kvinder.

Denne duft er til kvinder, der elsker en traditionel og tidløs duft. Det udtrykker stærk elegance med sin orientalske blanding af frugt, hvide blomster, cedertræ, rav, sandeltræ, muskus, benzoin og tonkabønner. De søde og blomstrende noter er afdæmpet af en bitter og krydredet smag, der skaber en vidunderlig og modstridende duft.

Næserne bag denne duft er Francis Deleamont og Jean-Pierre Bethouart, som aftappede deres skabelse i en ringformet glasflaske. Parret var stærkt inspireret af de parisiske guldsmedes kunst som passer til deres mesterværks elegance.

Boucheron blev lanceret i 1989.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.