10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Bottega Veneta Parfume & Dufte til Hende

Bottega Veneta er et velkendt luksus læder mærker, der har eksisteret siden 1960'erne.

Bottega Veneta kombinere innovative teknikker med de velkendte italienske håndværks traditioner. De har skabt en særlig stil der gør det genkendeligt i alle sine produkter, fra tasker, sko og bagage til tilbehør og dufte både for mænd og kvinder.

Firmaet er vendt tilbage til sin oprindelse, med fokus på den håndværksmæssige karakter af brand og har derfor valgt at fjerne nogle logoer fra deres produkter.

Bottega Veneta har mange succesfulde kvinde dufte bag sig. hvilket balndt andet tæller Bottega Veneta Eau Legere fra 2011, Knot Bottega Veneta for women fra 2014 og Bottega Veneta Essence Aromatique der også er fra 2014.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.