Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Bond No 9 Parfume & Dufte til Hende

Bond No.9 er en førende amerikansk parfume virksomhed der blev lanceret i 2003, og er det første og eneste parfumefirma der gennem deres dufte laver en hyldest til gader og bydele i New York. Bond No.9 blev lanceret af den franskfødte amerikanske forretningskvinde og iværksætter Laurice Rahme, som i en tidlig alder viste stor interesse indenfor kunst og kultur. Bond No.9 blev oprettet for at give alle nabolag i New York deres egen duft, lidt ligesom at mærke ens territorium af og sørge for at det skiller sig ud fra standard parfumerne. Dette skulle vise sig at være et godt trick og Bond No.9 blev en verdensomspændende succes natten over.

Bond No. 9 åbnede første gang dørene i Bond Street nummer 9, i bydelen NoHo i Manhattan, med 16 originale dufte. I dag har de 5 butikker der alle er blevet opkaldt efter de forskellige kvarterer hvor de er baseret. Bond No.9 kan også findes i få særlig udvalgte butikker, såsom Saks Fifth Avenue, Harrods, Nordstrom, Hudson Bay, Isetan og den førende franske brand og kæde af kosmetik butikker, Sephora.

En af deres unikke salgspunkter, der er med til at bidrage til deres voksende succes, er at de bruger engelske taxier dekoreret som deres parfumeflasker til at transportere nogle af deres kunder samt medier redaktører rundt - en af de mest succesfulde branding og marketing kampagner til dags dato. Kvinder strømmer til butikkerne dagligt for at blive indehaver af lige netop deres kvarters unikke duft og Bond No.9 er hurtigt blevet et symbol på god smag, og med selskabets fokus på at være up-to-date, kunsterisk og unik er der ingen hindring til at de bliver et af de største parfume huse i dette århundrede.

Da tanken om Bond No.9 oprindeligt opstod var det hensigten fra fru Rahme at gøre New York til en ny parfume hovedstad i verden og genoprette kunstfærdighed og fokus på detailjer indenfor parfumebranchen, noget som hun følte manglede. Bond No. 9 sætter en ære i at de bruger de bedste og mest unikke duftolier og ingredienser fra hele verden i deres 60 + dufte, hvilket afspejles i prisen, og at de også gør meget ud af deres detaljer involveret i deres flaske design.

De fleste af deres kvindeparfumer er skabt af Rahme selv, med hjælp fra nogle af de mest berømte næser i branchen, og det siges at de fleste dufte har 18-22% koncentration af rene parfume olier, hvilket gør Bond dufte nogle af de stærkeste på marked. Nogle af deres "Pure Perfume" dufte har 30% koncentration parfume olie, herunder Bond No. 9 Signature, og dette har hjulpet Bond No.9 med til at vinde den prestigefyldte Fifi Award i 2009 og 2012 og Rahme selv modtog ”Cosmetic Executive Women (CEW) "Innovator of the Year" prisen i 2012.
Vis Mere