10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Bill Blass Parfume & Dufte til Hende

Bill Blass blev opfostret i modeverden. Som søn af en kjoler designer havde han rig mulighed for at lære faget og i en alder af 15 solgte han hans egen aftenskjoler til en fabrikant i New York. Da han blev 17 flyttede han til New York hvor han kunne studerede design. Han endte med at arbejdede for Maurice Rentner Ltd, som han senere købte i 70erne og omdøbte til Bill Blass Limited. I løbet af de næste 30 år udvidede han hans firma fra at være tøj orienteret til også at leverer badetøj, kufferter, parfumer, aftershaves og chokolade.
Bill Blass gik på efterløn i 1999 og solgte Bill Blass Limited til Michael Groveman og Harest Tharani. Michael Vollbracht har efterfulgt været firmaets førende designer.
Bill Blass har produceret et impornerende antal kvalitets parfumer og aftershaves inklusiv Amazing Woman, Amazing Aftershave cologne til mænd, Nude for women, Basic Black til kvinder og Bill Blass for Women.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.