10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Heat Wild Orchid af Beyoncé

Per Side
Sorter
Heat Wild Orchid er en blomstret frugt duft til kvinder.

Dette er en ny udgave af Beyoncé's Bestseller Heat, der nu er beriget med levende harmoni fra sommerfugl orkidé. Duften er bygget på en pyramide af livlige noter som granatæble, kokosvand og boysenberry i toppen, samt orkidé, magnolia og kaprifol og til slut en base af skov noter, musk og rav.

Heat Wild Orchid er en fortryllende duft, der tør at udtrykke femininitet. Prøv det som en lækker Eau de Parfum eller forkæle dig selv med et gavesæt.

Heat Wild Orchid af Beyonce blev lanceret i 2014.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.