Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Beyoncé Parfume & Dufte til Hende

Beyoncé er en legendarisk amerikansk popstjerne født i 1981. Den første Beyoncé parfume blev lanceret i 2010 og er blevet efterfulgt af flere kollektioner samt specielle udgaver.

Beyoncé er også kendt som Sasha Fierce, Bee, JuJu og Moth men hvad er Queen Beys rigtige navn? Hun blev født Beyoncé Giselle Knowles-Carter, voksede op i Houston, Texas og var interesseret i sang og underholdende fra en tidlig alder. I en alder af syv fik hun et stående bifald til en lokal talentkonkurrence og fra da af har Beyoncé liv været et vældaf sange, film, mode lanceringer, bøger, ture og røde løber begivenheder.

I en alder af ni begyndte Beyoncé at optræde med Destinys Child, som hendes far var manager for. Destinys Child endte med at blive et af verdens bedst sælgende pige grupper. I 2003 besluttede Queen B sig for at prøve lykken som solo artist, og i 2005 stoppede hun i Destinys Child. Hits såsom Crazy In Love og Deja Vu, som hun sang med sin mand Jay-Z, var et regelmæssig syn på Top 10. Andre tidlige hits var Beautiful Liar, som hun sang med Shakira og vandt "Most earthshattering Collaboration" i 2007 MTV Video Music Award for. Massive hits som om If I was a Boy, Halo og Single Ladies (Put a Ring on it) gik til toppen af hitlisterne i flere lande. Beyoncé sang Love on Top i 2011 til VMAs og derefter annoncerede hendes første graviditet.

En af grundene til, at Beyoncé er en af de mest populære kvindelige kunstnere i verden er hendes omhyggeligt udformet tekster. De har ofte en dyb mening, såsom Best Thing I Never Had, hvor det lykkedes hende at lave både en genial sang og samtidig give os en gode råd om hvordan man håndterer et knust hjerte. Beyoncé forklarede, hvorfor navnet "Lemonade" blev valgt til sit sjette album ved at sige "når livet giver dig citroner, laver du limonade". Albummet handler om utroskab og hvordan du kan håndtere det og komme over det. Hold UP fra det samme album forårsagede en stor medie opsigt, da nogle siger dette var en sang om Jay Zs utroskab, andde siger, det er bare om at genopbygge deres forhold.

"The Formation World Tour" var hendes 7. verdensomspændende koncertturné og blev kickstartet til Super Bowl 50 half time show, hvor hun sang Formation fra hendes Lemonade album og blev genforenet Destinys Child.

Ved lanceringen af Beyoncé's første duft, Beyoncé Heat, skabte det røre da de 7 etager på den gamle Tiffany bygning i Union Square, Manhattan, blev oplyst af en rød varm glød. Over 200 gæster, herunder Jay-Z og Usher, havde en fantastisk fest, hvor Queen Bey sang "I hope that everyone is ready to catch the fever!!" Mødestedet var sexet, sensuel og dramatisk - ligesom Beyoncé Heat.

Beyoncé Heat var en stor succes og blev kort efter efterfulgt af Heat Rush, Midnight Heat og Rise. For Queen Bee er en parfume et afgørende tilbehør til at fremhæve din indre udstråling, selvtillid og sexappeal. Beyoncé giver den samme opmærksomhed til hendes sortiment af dufte som hun gør til hendes musik, så du kan være sikker på, at med en Beyoncé duft har du altid det bedste, mest gennemtænkt og strålende sammensat duft, man kan ønske sig.
Vis Mere