10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Betty Boop Parfume & Dufte til Hende

Betty Boop, en tegnefilmskarakter skabt af Max Fleischer, blev introduceret første gang i 1930, som Bimbos kæreste i episoden Dizzy Dishes. Hendes stemme er blev optaget af ikke mindre end 12 forskellige kvinder, bemærkelsesværdier er Mae Questel, Margie Hines og Bonnie Poe. Efter nogle kontroverser med Helen Kand, og en retssag, indrømte Fleischer at Betty Boop var baseret på sangeren Esther Jones (Baby Esther)

Betty Boop var en udfordrende karakter der tog kampen op imod stereotyper fra den tid, med hendes korte kjoler og synlige strømpebånd. Hun er en af de bedst kendte tegnefilmsfigure i verdenen og har været brugt i utallige film, tegneserier og har en lange række merchandise i hendes navn. Hendes kollektion indeholder parfumer såsom Betty Boop(1994), Ain't She Cute og Party Betty (2011).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.