10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Betty Boop Parfume & Dufte til Hende

Betty Boop, en tegnefilmskarakter skabt af Max Fleischer, blev introduceret første gang i 1930, som Bimbos kæreste i episoden Dizzy Dishes. Hendes stemme er blev optaget af ikke mindre end 12 forskellige kvinder, bemærkelsesværdier er Mae Questel, Margie Hines og Bonnie Poe. Efter nogle kontroverser med Helen Kand, og en retssag, indrømte Fleischer at Betty Boop var baseret på sangeren Esther Jones (Baby Esther). Efter at have været en birolle i andre serier, fik Betty Boob hendes egen seri i 1932. Igennem tiden har mange forskellige skuespillerinder lagt stemme til Betty Boop, så som Margie Hines, Ann Rothschild, Harriet Lee, Mae Questel, Kate Wright, Bonnie Poe, Victoria D'Orazi, Desirée Goyette, Melissa Fahn, Cheryl Chase, Sandy Fox and Cindy Robinson.

Den første Betty Boop duft, med samme navn, blev lanceret i 1994. Denne orientalske og blomsterlig duft beskriver hvad Betty stod for; uskyldig og appellerende. I 2011 blev 4 dufte tilføjet til kollektionen. Party Betty, Princess Betty, Sexy Betty og Angel Betty, indeholder alle en frugtagtig og blomsterlig note og har en special edition flaske, der er et must have på alle sminkeborde.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.