10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Wild Vetiver af Bentley

Per Side
Sorter
Wild Vetiver fra Bentley er en aromatisk duft med træ noter designet til mænd og kvinder.

Hvis du elsker vetiver, er Wild Vetiver duften for dig. Bentley har brugt deres viden samt sands for luksus og kvalitet og brugt røgede træ noter, hvilket giver en læderlignende varme, noget unikt og nyt som du ikke finder i andre vetiver dufte.

Åbningen er fuld af vetiver med skarpe hints af grapefrugter. Når duften udvikler sig, vil du bemærke en nøddeagtig varme, noget der er jordnært, noget grønt, lidt anis samt røg - alt sammen blandet i en perfekt balance.

Glasflasken blev inspireret af signaturglasslygterne i den klassiske Continental GT; en tidløs og enestående bil, der passer perfekt til Wild Vetiver.

Wild Vetiver blev lanceret af Bentley i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.