10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Majestic Cashmere af Bentley

Per Side
Sorter
Majestic Cashmere fra Bentley er en duft til mænd og kvinder med træ noter.

Majestic Cashmere er en duft for dem, der værdsætter de finere ting i livet, og tager os med på en rejse til Goa. Røgelse, koriander og patchouli understøttes af træ toner og en blød moskus i bunden. En duft så klassisk og undervurderet som en neutral farvet Bentley Continental, den er ikke for kraftig, den er meget nem at have på og får dig til at føle dig klassisk og sofistikeret.

Majestic Cashmere er en del af en tredelte kollektion kaldet "Bentley Beyond - The Collection" en eksklusiv unisex-duft, der tager os med på en tur til tre uforglemmelige destinationer. Flasken er en smuk facetteret flaske inspireret af de klassiske glaslygter på en Continental GT. Et mesterværk til din dufthylde.

Majestic Cashmere blev lanceret af Bentley i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.