10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Exotic Musk af Bentley

Per Side
Sorter
Exotic Musk af Bentley er en orientalsk duft for mænd og kvinder.

En sensuel Acapulco-aften, en silkeagtig tåge af moskus, de rige amber-skove gløder i solnedgangen forstærket af den duftende Tonka-bønne - Exotic Musk er et eventyr; eksotisk, sensuel og en dejlig behandling af dine sanser.

Orris og amberwood findes i åbningen, før du ledes ind i det sensuelle hjerte af tonka bønne og orcanox. Musk og hvidt træ samles i basen. Flasken er et ægte blikfang med sin bløde blå farvetone og strejfende design på den tunge glasflaske.

Exotic Musk blev lanceret af Bentley i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.