10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Benetton Parfume & Dufte til Hende

Benetton er et velkendt luksus mærker blev grundlagt i Italien i 1965. Navnet stammer fra Veneto regionen i Italien.

I 1980'erne fik mærket French Greatest Prize prisen for deres reklamer, der er har vagt opsigt fordi de bruger deres reklamer til at sætte fokus på vigtige politiske emner.

Benetton har siden 1965 udvidet markant, ved blandt andet at opkøbe store firmaer. Det er dog ikke kun tøj Benetton er kendt for. De har blandt andet også haft stor succes med parfumer. Nogle af de mest solgte tæller B. United Woman from 2004 that contains frugtagtige og blomsterlige noter og B. United Jeans Woman (2007) der er en frisk, men dyb duft.

Andre bemærkelsesværdige dufte tæller Hot (2008) og Essence (1997). Hot er en træagtig duft, hvor Essence er en frisk og blomsterlig duft. De kommer begge i flere varianter, så som EDT, bodymist og deodorant spray.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.