10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Bebe Parfume & Dufte til Hende

Bebe er et amerikansk tøjfirma der blev grundlagt i 1976 af Manny Mashouf. Navnet Bebe betyder "Dame" på persisk som er Manny modersmål.
Manny’s koncept var at udvikle tøj til en gruppe af kvinder der på dette tidspunkt ikke faldt ind under de tre eksisterende kategorier af dametøj: junior, bridge og misses. Manny Mashouf tilbød kvinder særprægede og inspirerende måde at bærer hans design på, hans mode havde et umiskendeligt strejf af sensualitet som var hvad kvinderne ville have.
I dag Bebe er en multi international virksomhed med over 300 butikker i lande som USA, Puerto Rico og Canada.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.