10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Barbie Parfume & Dufte til Hende

Barbie så første gang dagens lys i 1959 og har herefter været en stord del af de fleste pigers opvækst.

Ruth Handler, skaberen af Barbie, indså at der manglede en dukke der var voksen, da de fleste børn elsker at lege og lade som om de er voksne. Før Barbie kom til var fleste dukker børn eller spædbørn.

I første omgang var der et ramaskrig fra mange mødre der mente at Barbie var for sexet og ikke egnet til unge piger. Det stoppede dog ikke Mattel i at markedsføre Barbie og det varede da heller ikke længe inden Barbie var kendt og elsket af mange unge piger verden over.

Barbie er i dag et af de ældste legetøj der stadig produceres og det ser ikke ud til at hun har i sinde at forsvinde fra legetøjsbutikkerne i den nærmeste fremtid.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.