Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Banana Republic Parfume & Dufte til Hende

Opkaldt efter den finurlige politiske samfunds status, hvor et land er ustabil og i høj grad afhængig af et ressource produkt, blev mærket Banana Republic grundlagt i 1978 af en amerikansk par bosat i solskin staten Californien. Mærket var oprindeligt kendt for at sælge tøj med et rejse og safari tema og adskildte sig fra andre modemærker ved at sælge deres varer gennem specielt hånd designet kataloger hvor tøjet ofte var ledsaget af en fiktive historier der bevidst gav krydderi til produktet. Dette viste sig at være en massiv succes og genererede hovedparten af debuten for salg fra Banana Republic, der her fik sig et godt solidt mærke inden for herre og dame mode. Banana Repblic’s butikker var også nogle af de få butikker der brugte ”rigtige” probs, heriblandt jeeps og blade samt atmosfæriske elementer såsom tåge og damp.

I denne periode af deres succes blev Banana Republic fastslået som en af de førende forhandlere af dametøj - så meget at i 1983 blev de købt for en pæn sum af Gap Inc, en anden stor kæde der designer damemode. Hensigten var at Banana Republik skulle have et ansigtsløft og blive mere mainstream luksus dametøjs forhandler. Dette betød at alle de små finurlige detailjer der gjorde at Banana Republic skillede sig ud fra mængden langsomt blev fjernet og erstattet med mere luksuriøse, men mindre unikke elementer.

Et af disse luksuriøse produkter var parfumer og dufte – som gik hen og blev en stor del af mærket Banana Republic . Banana Republic W blev første gang udgivet i 1995; den er i dag stadig en populær bestseller med dens friske, unintrusive duft der er velegnet til hverdagsbrug. De fleste af Banana Republic’s dufte til kvinder er blomster rige og ser man på herre og dame duftene er det interessant at bemærke at de er spejlet, men passende til deres egne versioner.

Den første nogensinde duft udgivet af Banana Republic var i 1995 og parfumen hed ”Classic” der er en uni-sex duft. Banana Republic har gennem årene udgivet en række dufte, både til mænd og kvinder, og er nu også begyndt at lancere stearinlys med duft, samtidig med at de naturligvis stadig designer tøj.

"Banan Republik afspejler en amerikansk sensibilitet med et positivt og optimistisk synspunkt. Den tidløse stil fanger en moderne fortolkning af klassiske mode og dens afslappede holdning udtrykker en komfortabel og sikker kvalitet. Den eventyrlystne ånd går igen i alle deres produkter, der afspejler en lidenskab for livet. Modeller såsom Angela Lindvall og kendte, heriblandt Zoe Saldana, Selma Blair og Jessica Alba er alle store fans af denne tøj gigant og vi er sikre på at Banan Republik er et mærke der forbliver populær i mange år fremover.
Vis Mere