10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Banana Republic Parfume & Dufte til Hende

Banana Republic står for Amerikansk følsomhed med et positivt og optimistisk udsyn. Banana Republic indfanger den moderne fornemmelse af det klassiske design samt dens afslappet indstilling til deres designs hvilket gør deres produkter utrolige behagelige.
Deres design udstråler en eventyrlighed hvilket stammer fra deres arv, hvor rejser, eventyr og et liv fuld af lidenskab for det ukendte gør sig gældende.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.